Σύνδεση

Ποια μάρκα laptop θεωρείτε πιο αξιόπιστη;

Έχουμε 8 επισκέπτες συνδεδεμένους
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Test pattern για φωτοαντιγραφικά
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Προβλήματα και λύσεις που αφορούν τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα. Ρωτήστε για λειτουργίες, δυνατότητες, επίλυση αποριών.
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Test pattern για φωτοαντιγραφικά
Test pattern για φωτοαντιγραφικά 1 Μήνας πριν Κarma: 7
Για να δοκιμάσουμε ένα φωτοαντιγραφικό την ποιότητα εκτύπωσής του αλλά και το πόσο καλό registration έχει και το skew που κάνει, χρειαζόμαστε κάποιο καλό πρωτότυπο που ονομάζεται Test Pattern (ή για κάποιους άλλους Test Charts).

Πολλά test patterns έχουν περάσει από τα χέρια μου και άλλα δυστυχώς έχουν ξεχαστεί και χαθεί στους πελάτες ενώ άλλα έχουν λερωθεί και έχουν τσαλακωθεί.

Έτσι, μπήκα κάποτε στη διαδικασία να φτιάξω δύο δικά μου test patterns, ένα έγχρωμο κι ένα σε αποχρώσεις του γκρι, για να τεστάρω έγχρωμα και ασπρόμαυρα φωτοαντιγραφικά αντίστοιχα.

Το test pattern που είναι σχεδιασμένο σε αποχρώσεις του γκρι, θα μπορούσε αφού βγει σε αντίγραφο να συμπληρωθεί στα ανάλογα πεδία που έχω βάλει και να κρατηθεί σε κάποιο φάκελο για αρχείο - ιστορικό του πελάτη. Τα πεδία που υπάρχουν είναι:

- ημερομηνία (πότε επισκέφτηκε ο τεχνικός τον πελάτη)
    - πελάτης (η επωνυμία του πελάτη)
    - μηχανή (μάρκα και μοντέλο του φωτοαντιγραφικού του πελάτη)
    - αντίγραφα (πόσα αντίγραφα είχε το φωτοαντιγραφικό τη στιγμή της επίσκεψης)
    - βλάβη (τι πρόβλημα είχε το φωτοαντιγραφικό)
    - ενέργειες (τι έκανε ο τεχνικός για την επιδιόρθωση της βλάβης), και
    - μηχανικός (το όνομα του τεχνικού που επισκέφτηκε τον πελάτη).

Ίσως τα δύο αυτά test patterns να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά ίσως σας βοηθήσουν και για αυτό θέλησα να τα μοιραστώ μαζί σας.

Something is hidden for guests. Please log in or register to see it.
sasas
sasas
Διαχειριστής
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν e-club.gr Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Τελευταία διόρθωση: 07/02/2010 02:21 από sasas.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1