Δε λειτουργεί;

Έχεις πρόβλημα με το φωτοαντιγραφικό σου, εκτυπωτή ή FAX; Βρες
τις απαντήσεις σου εδώ.
samsung-FAX-icon

Δωρεάν εφαρμογές

Ψάχνεις δωρεάν εφαρμογές για τον Η/Υ σου; Δες τι μπορείς να βρεις εδώ.
microsoft-shield-icon

Λειτουργικά συστήματα

Ψάχνεις κάποιο εναλλακτικό λειτουργικό σύστημα; Δες τι μπορείς να χρησιμοποιήσεις εδώ.
linux-penguin-icon

Κάνε εγγραφή τώρα!

Κάνε εγγραφή και γράψε τα δικά σου άρθρα για την τεχνολογία ή για δωρεάν εφαρμογές. Κάνε κλικ εδώ.
write-icon

Σύνδεση

Τελευταίο μήνυμα: 2 ημέρες, 3 ώρες πριν
  • [guest_9647]: wallb:
  • gademosklo : h posothta kalyfthike. eyxaristw gia th filoksenia ths anakoinwshs...mporei na aposyrthei ki as elpisoume na mh ksanaxreiastei
  • admin : Το όνομα του ασθενούς είναι Αγγελούσης Βασίλειος και νοσηλεύεται στο Γενικό νοσοκομείο Καρδίτσας στη Β' παθολογική.
  • admin : Έκκληση για αίμα, πρέπει να μαζευτούν 3 φιάλες. Όσοι μπορείτε να δώσετε αίμα, μπορείτε να το κάνετε σε οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας ανεξαρτήτου ομάδας αρκεί να δηλώσετε το όνομα του ασθενούς που προορίζεται. Το όνομα τ
  • [guest_9496]:
  • [guest_4050]: (y) gia to like!
  • [guest_5266]: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΑΙΣΙΟΥ
  • [guest_5266]: ΤΑ ΛΕΜΕΕΕ
  • [guest_5266]: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ Τ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΟ 2012
  • [guest_3105]: apo prosfores kala pate alla me ti deyteri mou anoige ti selida
  • [guest_6667]: Kalimera!!!
  • [eorgia Giannoul]: italic
  • sasas : >>link<<
  • dora1969@yahoo.gr : pws 8a brw tis fatsoules pou khnounte?
  • sasas : na sai kala guest
  • [guest_5213]: Μπράβο ρε παιδιά με το Fast Dial, σας ευχαριστώ πολύ..
  • [hdimar]: 78963214
  • agis :
  • [guest_2652]:
  • [guest_2652]:

Στο ShoutBox επιτρέπονται τα Greeklish. Οι επισκέπτες φαίνονται μεταξύ [ ].

Έχουμε 55 επισκέπτες συνδεδεμένους
infosalonica.gr
Διακόσμηση και Σπίτι
Αγορές, Πωλήσεις, Ανταλλαγές Μεταχειρισμένων Η/Υ & Περιεφερειακών
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Το CD εγκατάστασης των Windows, δεν βλέπει Hard Disk Driver
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Γράψτε εδώ προβλήματα που αντιμετωπίζετε σε θέματα software, λύσεις σε προβλήματα που έχετε ξεπεράσει ή ρυθμίσεις εφαρμογών που νομίζετε πως αξίζει να ξέρουμε.
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Το CD εγκατάστασης των Windows, δεν βλέπει Hard Disk Driver
Το CD εγκατάστασης των Windows, δεν βλέπει Hard Disk Driver 1 Χρόνος, 11 Μήνες πριν  
Καλησπέρα σε όλους σας,

Σήμερα παρέλαβα από service το Laptop μου, ΙΒΜ Lenovo T61, με καινούργιο σκληρό, αφού κρασαρε και το πήγα για αλλαγή σκληρού. Το πρόβλημα είναι ότι το Windows installation CD, δεν μπορει να δει τον Hard Disk Driver and do installation.. παρόλο που στο BIOS όταν μπαίνω για να το ρυθμίσω να bootarei από εκεί τον βλέπει. Επίσης, δεν βλέπω κάποιο errror ούτε σε κατι διαγνωστικές λειτουργίες που έτρεξα πάλι από κει.. Αναρωτιέμαι, τι μπορει να είναι κι αν κανείς μπορει να με βοηθήσει...

Εχω δυο CD Installations, το ένα δε.. δεν παίζει καθόλου.. σαν να μην το βλέπει καν! Το αλλό που το είχα από ένα τουρμπο- Χ, μου δινει το παραπάνω πρόβλημα..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
georgia
Fresh User
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re:Το CD εγκατάστασης των Windows, δεν βλέπει Hard Disk Driver 1 Χρόνος, 11 Μήνες πριν  
Καλησπέρα! Βρήκα αυτό εδώ, δεν ξέρω κατά πόσο είναι χρήσιμο... Αν, τώρα, δεν είναι θέμα των drivers, δες εδώ. Καλή τύχη!
mrpink
Fresh User
graphgraph

Απ: Re:Το CD εγκατάστασης των Windows, δεν βλέπει Hard Disk Driver 1 Χρόνος, 11 Μήνες πριν  
Κι εγώ από ότι καταλαβαίνω βλέπω ότι είναι θέμα σκληρού δίσκου. Ο σκληρός σου δίσκος είναι SATA και το CD εγκατάστασης των XP δεν μπορεί να τον "δει". Αν είναι έτσι, τότε πρέπει να βρεις τους οδηγούς (drivers) του ελεγκτή (controller) του σκληρού σου δίσκου. Το κακό είναι πως για να μπορέσεις να κάνεις την εγκατάσταση, παρ' όλο που έχεις τους drivers, πρέπει να τους γράψεις σε μία δισκέτα και κατά την εγκατάσταση στο σημείο που σε ρωτάει αν πρέπει να φορτώσεις κάποιους εξωτερικούς scsii drivers πρέπει να πατήσεις F6, αλλά δυστυχώς τα laptop δεν έχουν οδηγό δισκέτας.
Το laptop δε συνοδευόταν από CD;
sasas
Διαχειριστής
graph
Φύλο: Άρρεν e-club.gr Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re:Απ: Re:Το CD εγκατάστασης των Windows, δεν βλέπει Hard Disk Driver 1 Χρόνος, 11 Μήνες πριν  
Μήπως θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα usb stick αντί για δισκέτα? Ή να τους κάψει σε ένα cd (λογικά θα μπορέσει να αφαιρέσει το cd εγκατάστασης για λίγο και να συνεχίσει την διαδικασία, αφού έχει εγκαταστήσει τους drivers)?
mrpink
Fresh User
graphgraph

Απ:Re:Απ: Re:Το CD εγκατάστασης των Windows, δεν βλέπει Hard Disk Driver 1 Χρόνος, 11 Μήνες πριν  
Δυστυχώς δε γίνεται χωρίς δισκέτα. Θα πρέπει να ενσωματώσεις τους drivers στο CD εγκατάστασης με κάποιο πρόγραμμα όπως το nlite.
sasas
Διαχειριστής
graph

Απ:Το CD εγκατάστασης των Windows, δεν βλέπει Hard Disk Driver 1 Χρόνος, 11 Μήνες πριν  
Ευχαριστώ για την βοηθεια!!

τελικα αλλαξα στo BIOS μια ρυθμιση sto HDD απο ACHI, (αν θυμαμαι καλα) σε compatibility..και έπαιξε το сd installation!!Ο λογος ήταν φυσικά αυτός που αναφέρατε, αλλα ευτύχως το BIOS με έσωσε.. από τα πιο πολύπλοκα!!!

Τωρα το προβλημα που έχω ειναι με το Audio Driver, δεν λεει να τα δει με τίποτα (δεν έχω ήχο)παρόλο που κατέβασα όλους τους οδηγούς από το το site lenovo...που έκανα εγκατάσταση.. και τι δεν έκανα..!!

Τζιφος..
georgia
Fresh User
graphgraph

Re:Απ:Το CD εγκατάστασης των Windows, δεν βλέπει Hard Disk Driver 1 Χρόνος, 11 Μήνες πριν  
Δεν δουλεύει δηλαδή αυτός ο driver?
Διάβασε και το readme, διότι χρειάζεται κάπου και εκείνο το external file που υπάρχει στο link...
mrpink
Fresh User
graphgraph

Απ:Το CD εγκατάστασης των Windows, δεν βλέπει Hard Disk Driver 1 Χρόνος, 11 Μήνες πριν  
ναι έχετε δίκιο, αν και το καταλαβα εκ των υστερων και δεν ξερω τι ακι ποιους εγκατεστησα πρωτα και μετα... επισης πιο κατω είχε ένα hotfix...το έβαλα κι αυτό εκ των υστέρων

δουλεια δεν είχαμε ..δουλεια βρήκαμε..

εγω λέω να κανω όλους τους οδηγούς απεγκατασταση και να προσπαθησω να ακολουθήσω ρητά τις οδηγίες...ξανα εγκατασταση.. τι λέτε??
(το θέμα είναι από που τους βλέπω τους εγκατεστημένους κι από που μπορω να τους απεγκαταστήσω..)

(ξέρω οτι είμαι ανελέητα άσχετη με αυτα..! κι σας ευχαριστώ για την υπομονή σας...)
georgia
Fresh User
graphgraph

Για να κάνεις απεγκατάσταση του drivers ήχου, πηγαίνεις:

Δεξί κλικ στο "Ο υπολογιστής μου" > Ιδιότητες > Υλικό > Διαχείριση συσκευών > Διπλό κλικ στο "Ελεγκτές ήχου βίντεο και παιχνιδιών"

Ότι βρεις κάτω από την τελευταία επιλογή, το κάνεις δεξί κλικ και μετά επιλέγεις κατάργηση.
sasas
Διαχειριστής
graph

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1