Λειτουργικά συστήματα

Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει λειτουργικά συστήματα που διατίθενται σε όλους μας δωρεάν για χρήση.

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/CEELD-logo.jpg'
There was a problem loading image 'images/CEELD-logo.jpg'

Περισσότερα...Είσαι Ηλεκτρονικός Μηχανικός;
Οι σπουδές σου έχουν να κάνουν με ηλεκτρονικά ή ηλεκτρολογικά θέματα;
Έχεις σαν χόμπι την ηλεκτρονική;

Αυτή είναι η διανομή που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις.

Η διανομή CEELD φτιάχτηκε με το Suse Studio και χρησιμοποιεί το KDE 4 σαν desktop environment.

Είναι βασισμένο στο OpenSuse 11.3 και έχει πληθώρα εγκατεστημένων εφαρμογών σχετικά με την ηλεκτρονική!

Περισσότερα...Το iloog είναι ένα ελληνικό LiveCD βασισμένο σε Gentoo Linux το οποίο αναπτύσσεται από μέλη της Ένωσης Χρηστών Λίνουξ Ιωαννίνων (Ioannina Linux User Group — I.L.U.G.) και προορίζεται, κυρίως, για μαθητική και επιστημονική χρήση. Σκοπός είναι να γίνει ένα πολυχρηστικό εργαλείο το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες της διαρκούς αυξανόμενης βάσης χρηστών μας μέσω μίας δραστήριας διαδικασίας ανάπτυξης που ακολουθεί το μοντέλο "release early, release often" του ανοιχτού λογισμικού.

Το Slackel είναι μια συλλογή λογισμικού GNU/Linux που εκτελείται πλήρως από CD και είναι βασισμένη στο Slackware Linux. Δεν είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί τίποτα στον τοπικό δίσκο. Χρησιμοποιώντας διάφανη συμπίεση, μπόρεσαν να χωρέσουν στο CD 2400 MB εκτελέσιμου λογισμικού. Το Slackel αναπτύσσεται από τον Δημήτρη Τζέμο και είναι μία Ελληνική διανομή Linux.

URL: http://www.slackel.gr/

Περισσότερα...

Περισσότερα...Το Knoppel είναι μια «ζωντανή» έκδοση Linux, βασίζεται στη διανομή Knoppix και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε περισσότερο από το να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας από το CD-ROM για να έχετε ένα πλήρες λειτουργικό.

Περισσότερα...Το Mandriva Linux είναι μία διανομή προσανατολισμένη για καταναλωτές, προσφέρεται είτε δωρεάν για κατέβασμα από τον ιστότοπό του, είτε ως ολοκληρωμένο προϊόν (retail boxed).

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 32 επισκέπτες και κανένα μέλος