PDF Tools

Το Portable Document Format (PDF) χρησιμοποιείται κατά κόρον για τη δημοσίευση εγγράφων στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Κάποιες εφαρμογές σχετικές με αυτό το φορμά, μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Το Foxit Reader είναι ένας δωρεάν PDF viewer, με απίστευτα μικρό μέγεθος, φανταστικά γρήγορη εκκίνηση και πλούσιο σετ χαρακτηριστικών. Υποστηρίζεται από τα Windows 2000/XP/2003/Vista/7. Η λειτουργία του είναι συμβατή με το PDF Standard 1.7.

Στο παρελθόν έπρεπε να κατεβάσετε κάποιο τεράστιο PDF reader κάποιας άλλης εταιρίας, να προβείτε σε μία μακρά χρονικά διαδικασία εγκατάστασης και να περιμένετε να εξαφανιστεί το ενοχλητικό splash window, μόνο και μόνο για να ανοίξετε ένα έγγραφο PDF. Επιπλέον, για να επισημάνετε ή να σχολιάσετε ένα έγγραφο PDF document, θα έπρεπε να πληρώσετε ένα ποσό της τάξης των 250€ για να αγοράσετε ένα σχετικό πρόγραμμα.

Τώρα με το Foxit Reader, δε χρειάζεται να υποφέρετε άλλο. Ακολουθεί μία λίστα με τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά του Foxit Reader:

 • Απίστευτα μικρό: Το μέγεθος αρχείου λήψης του Foxit Reader είναι απλά ένα κλάσμα του μεγέθους του Acrobat Reader.
 • Φανταστικά γρήγορο: Μόλις εκτελείται το Foxit Reader, ανταποκρίνεται αμέσως χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. Δεν είστε αναγκασμένοι να βλέπετε το ενοχλητικό splash window που εμφανίζει το λογότυπο της εταιρίας, του συντάκτες κ.λπ..
 • Εργαλείο επισήμανσης: Έχετε ποτέ θελήσει να επισημάνετε κάτι (ή σχολιάσετε) σε κάποιο έγγραφο PDF καθώς το διαβάζετε; Το Foxit Reader σας επιτρέπει να σχεδιάσετε γραφικά, να επισημάνετε κείμενο, να δακτυλογραφήσετε κείμενο και να αφήσετε σχόλια στα έγγραφα PDF και μετά να εκτυπώσετε ή να αποθηκεύσετε το τροποποιημένο έγγραφο.
 • Μετατροπέας κειμένου: Μπορείτε να μετατρέψετε όλο το έγγραφο PDF σε ένα απλο αρχείο κειμένου.
 • Υψηλή ασφάλεια: Το Foxit Reader σέβεται την ασφάλεια και τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και ποτέ δε συνδέεται στο διαδίκτυο χωρίς την άδεια του χρήστη. Ενώ άλλες εφαρμογές ανάγνωσης PDF συχνά συνδέονται χωρίς να γίνονται αντιληπτά στο διαδίκτυο, το Foxit PDF Reader δεν περιέχει κανένα spyware.

URL: http://www.foxitsoftware.com/pdf/reader/reader-interstitial.html

Περισσότερα...

http://www.foxitsoftware.com/pdf/reader/reader-interstitial.html

Το PdfEdit995 είναι κομμάτι της σουίτας εφαρμογών Pdf995. Σαν γκρουπ προσφέρουν μία πλήρη λύση στις ανάγκες δημοσίευσης των αρχείων σας, προσφέροντας ευκολία στη χρήση, ελαστικότητα στη χρήση των διαφόρων φορμά  και ασφάλεια. Και όλα αυτά χωρίς το παραμικρό κόστος.

Το Pdf995 είναι η γρήγορη και συμφέρουσα λύση για τη δημιουργία επαγγελματικής ποιότητας εγγράφων στο διάσημο φορμά PDF. Σε συνδυασμό με το pdfEdit995, προσφέρει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 1. Δημιουργία διαδικτυακών συνδέσμων
 2. Σελιδοδείκτες
 3. Αυτόματη επισύναψη ενός εγγράφου PDF για αποστολή με email.
 4. Δημιουργία ενός εγγράφου PDF από δύο ή περισσότερα αρχεία. Αυτό χρησιμεύει στη δημιουργία εγγράφων από διαφορετικές εφαρμογές όπως το Word, το PowerPoint, το Excel ακόμη και από άλλα PDF έγγραφα.
 5. Προβολή ιστοσελίδας. Βελτιστοποιήστε τα έγγραφα PDF αν σκοπεύετε να τα ανεβάσετε σε διακομιστές που υποστηρίζουν bit streaming. Αυτό βέβαια θα μεγαλώσει το μέγεθος του αρχείου.
  Συμπιέστε κάποιο ήδη υπάρχον έγγραφο PDF. Αυτό το εργαλείο θα συμπιέσει το PDF έγγραφο ώστε να μειωθεί το μέγεθος αρχείου του. Το παραγόμενο αρχείο PDF μπορεί να μην είναι αναγνώσιμο από παλαιότερες εφαρμογές προβολή αρχείων PDF.
 6. Περιστροφή σελίδων κατά 90 μοίρες.
 7. Δημιουργία επιστολόχαρτων ή φόντων στα έγγραφα PDF.
 8. Συμπερίληψη των κουμπιών pdf995 και pdfEdit στη γραμμή εργαλείων του Microsoft Word.
 9. Αυτόματη ονομασία κατά την αποθήκευση.
 10. Συμπερίληψη γραμματοσειρών στο έγγραφο PDF.
 11. Στάμπες (σφραγίδες).
  Στις στάμπες μπορεί να συμπεριλαμβάνονται τα ακόλουθα πεδία:
  #Date# - πλήρης ημερομηνία
  #m# - μήνας
  #d# - ημέρα
  #y# - έτος
  #H# - ώρα
  #M# - λεπτά
  #S# - δευτερόλεπτα
  #Author# - Συντάκτης (όπως αυτό έχει δηλωθεί στο αρχείο pdf995.ini στην περιοχή [Parameters] στην τιμή Author).
  #Number# - Αυτόματη αρίθμηση (ξεκινώντας από τον αριθμό που έχει δηλωθεί στο αρχείο pdf995.ini στην περιοχή [Parameters] στην τιμή Stamp Number).
 12. Αυτόματη προβολή των εγγράφων PDF με την προεπιλεγμένη εφαρμογή προβολής, αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της εκτύπωσης.
 13. Εξαγωγή του πλήρους κειμένου του εγγράφου που εκτυπώθηκε με το pdf995.
 14. Ουρά εκτύπωσης των εγγράφων του Microsoft Office για αυτόματη εκτύπωση στον προεπιλεγμένο εκτυπωτή.
 15. Καθορισμός ανάλυσης εικόνας.
 16. Συμπερίληψη αριθμών σελίδας στο κέντρο των υποσελίδων.
 17. Καθορισμός των ιδιοτήτων του τελευταίου εγγράφου που δημιουργήθηκε: Τίτλος, Θέμα, Συντάκτης, Λέξεις κλειδιά.
 18. Μετατροπή κάθε σελίδας ενός εγγράφου σε φορμά εικόνας (JPEG, PCX , PNG, TIF, ή BMP).
 19. PSHandler. Το PdfEdit μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να μετατρέπει αυτόματα αρχεία .PS σε αρχεία .PDF.
 20. Εξαγωγή τόσο σε αρχεία .doc όσο και σε αρχεία .html. Δυνατότητα μετατροπής αρχείων PDF σε αρχεία HTML συμπεριλαμβανομένων των εικόνων ή σε αρχεία DOC για Word χωρίς εικόνες (απαραίτητο το pdfEdit995 HTML Module).
 21. PrintPDF. Το εργαλείο αυτό (PrintPDF.exe) τυπώνει ένα αρχείο PDF στον προεπιλεγμένο εκτυπωτή συστήματος.
 22. Εξαγωγή. Εξάγετε επιλεγμένες σελίδες από ενα έγγραφο PDF σε ένα νέο PDF.
 23. Υποστήριξη RGB and CMYK.
 24. Κατακερματισμός εγγράφων. Με το εργαλείο BurstPDF.exe μπορείτε να σπάσετε ένα έγγραφο PDF σε πολλά μικρότερα των χ σελίδων.
  Παράδειγμα:
  burstpdf.exe "c:\input.pdf" "c:\output##.pdf" 3
 25. Σχόλια. Με το χαρακτηριστικό αυτό μπορείτε να τοποθετήσετε σχόλια στο τελευταίο έγγραφο που τυπώθηκε με το Pdf995. Color, position and page range may be specified. The following entries may be used as part or all of the text. This will facilitate auto-stamping and coding of PDF files created with Pdf995. The following entries may be used as part or all of the text or title.
  Στα σχόλια μπορεί να συμπεριλαμβάνονται τα ακόλουθα πεδία:
  #Date# - πλήρης ημερομηνία
  #m# - μήνας
  #d# - ημέρα
  #y# - έτος
  #H# - ώρα
  #M# - λεπτά
  #S# - δευτερόλεπτα
  #pp# - αριθμός σελίδας
  #File# - όνομα αρχείου
  #Author# - Συντάκτης (όπως αυτό έχει δηλωθεί στο αρχείο pdf995.ini στην περιοχή [Parameters] στην τιμή Author).
  #Number# - Αυτόματη αρίθμηση (ξεκινώντας από τον αριθμό που έχει δηλωθεί στο αρχείο pdf995.ini στην περιοχή [Parameters] στην τιμή Stamp Number).
  #Misc# - κείμενο που έχει δηλωθεί στο αρχείο pdf995.ini στην περιοχή [Parameters] στην τιμή Annotation Misc.
URL: http://www.pdfedit995.com/

Η πλήρης δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας PDF, εναλλακτική των PDF995 και CutePDF.

Χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργήστε απλά αρχεία PDF
 • Εύκολο στη χρήση
 • Ζωντανή προεπισκόπηση
 • Βελτιστοποιήστε την ποιότητα και το μέγεθος αρχείου
 • Ενοποιήστε αρχεία PDF
 • Χωρίς αναδυόμενες διαφημίσεις
 • Ρυθμίστε την εμφάνιση (πλήρης οθόνη ή σε παράθυρο)
 • Εύκολη διαδικασία αναβάθμισης

URL: http://www.exp-systems.com/

Περισσότερα...

Με το PDFCreator δημιουργήστε εύκολα αρχεία PDF από οποιαδήποτε εφαρμογή των Windows. Χρησιμοποιήστε το σαν έναν εκτυπωτή στο Word, το StarCalc ή οποιαδήποτε εφαρμογή των Windows.

Χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργήστε αρχεία PDF από οποιαδήποτε εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε
 • Στείλτε αρχεία μέσω e-mail
 • Υπογράψτε ψηφιακά τα PDF αρχεία σας για να διαβεβαιώσετε πως εσείς είστε το εκδότης και πως δεν έχουν αλλοιωθεί
 • Κρυπτογραφήσετε τα αρχεία PDF και προστατέψτε τα από το να ανοιχτούν, να εκτυπωθούν κ.λπ
 • Αποθηκεύστε αυτόματα αρχεία σε φακέλους ανάλογα με πληροφορίες όπως "Όνομα χρήστη", "Όνομα υπολογιστή", "Ημερομηνία", "Ώρα" κ.ά.

URL: http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/

Περισσότερα...

Η σουίτα pdf995 (pdf995 suite) των προϊόντων - Pdf995, PdfEdit995, και Signature995 - είναι μία πλήρης λύση για τις ανάγκες σας στη δημοσίευση των εγγράφων σας. Προσφέρει ευχρηστία, ευλυγισία ανάμεσα στα διάφορα φορμά, και στάνταρ ασφάλεια. Και όλα αυτά με μηδενικό κόστος.

Το Pdf995 κάνει εύκολη τη δημιουργία επαγγελματικής ποιότητας εγγράφων στο διάσημο φορμά PDF. Το εύκολο στη χρήση interface του σας βοηθάει να δημιουργήσετε έγγραφα PDF απλά επιλέγοντας την εντολή "Εκτύπωση" από οποιαδήποτε εφαρμογή. Έτσι, δημιουργείτε έγγραφα τα οποία μπορούν να διαβαστούν από οποιονδήποτε Η/Υ ο οποίος έχει εγκατεστημένη μία εφαρμογή ανάγνωσης αρχείων PDF. Το Pdf995 υποστηρίζει δικτυακή αποθήκευση αρχείων, κοινή χρήση εκτυπωτή, Citrix/Terminal Server και προσαρμοσμένα μεγέθη χαρτιού. Το Pdf995 είναι ένας εκτυπωτής που λειτουργεί με οποιονδήποτε Postscript σε PDF μετατροπέα.

Το PdfEdit995 προσφέρει πληθώρα επιπλέον λειτουργιών όπως: σύμπτηξη εγγράφων σε ένα και μόνο PDF, αυτόματη εισαγωγή διαδικτυακών συνδέσμων, εισαγωγή ιεραρχικών σελιδοδεικτών, μετατροπή PDF σε formatted HTML ή DOC (μόνο κείμενο), ενσωμάτωση στη γραμμή εργαλείων του Word, αυτόματη επισύναψη σε email. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.pdfedit995.com/

Το Signature995 προσφέρει ασφάλεια και κρυπτογράφηση για την προστασία των εγγράφων σας και την προσθήκη ψηφιακής υπογραφής. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.signature995.com/

URL: http://www.pdf995.com/

Περισσότερα Άρθρα...

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 133 επισκέπτες και κανένα μέλος