Επικοινωνία

Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που μας βοηθούν να επικοινωνούμε με τους συνανθρώπους μας, είτε αυτοί βρίσκονται στο διπλανό γραφείο, είτε στην άλλη άκρη του κόσμου. Εδώ θα σας παρουσιάσουμε μερικές από τις εφαρμογές αυτές.

To Gizmo είναι μία εφαρμογή που επιτρέπει την φωνητική κλήση μεταξύ των χρηστών του μέσω του διαδικτύου. Πρόσφατα αποκτήθηκε από την Google. Προσφέρει:

- Φθηνή κλήση από/προς Η/Υ (Κάνετε φθηνές τηλεφωνικές κλήσεις σε οποιονδήποτε).
- Χωρίς τέλος κλήσης (Όχι κρυφές χρεώσεις κατά την συνομιλία).
- Συνεργάζεται με το Google Voice (Χρησιμοποιήστε το με το λογαριαμό σας Google Voice)

URL: http://www.google.com/gizmo5/

Περισσότερα...

Καλύτερα κι από ένα τηλέφωνο. Το Skype είναι όχι μόνο εφαρμογή για δωρεάν κλήσεις αλλά και για χαμηλού κόστους κλήσεις στα σταθερά και κινητά τηλέφωνα στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Μπορείτε επίσης να κάνετε πολύ περισσότερα.

Για νέους χρήστες μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου άμεσα από το Skype, να προωθήσετε μία κλήση στο κινητό σας, να δημιουργήσετε έναν on-line αριθμό για τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους για να κάνουν μια τοπική κλήση από το ντεμοντέ τηλέφωνό τους στο Skype σας, οπουδήποτε κι αν είστε ανά τον κόσμο.

URL: http://www.skype.com/

Περισσότερα...

Το ePrompter αυτόματα ελέγχει και ανακτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και σας ανακοινώνει όποτε έχετε νέα μηνύματα. Το ePrompter επίσης σας ενημερώνει πόσα νέα μηνύματα έχετε.

Το ePrompter επίσης σας αφήνει να διαβάσετε, να διαγράψετε και να απαντήσετε σε οποιαδήποτε από τα μηνύματά σας με ένα απλό κλικ στο λογαριασμό της επιλογής σας - χωρίς να πρέπει να τρέξετε το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή να πάτε στην ιστοσελίδα webmail σας. Επίσης σημαντικό, όταν το ePrompter ανακτά τα μηνύματα, αφήνει τα αρχικά μηνύματα στους κεντρικούς υπολογιστές έτσι ώστε να είναι προσβάσιμα από οπουδήποτε αλλού επιθυμείτε.

Το ePrompter AIM υποστηρίζει τα AOL, Gmail, Yahoo, Yahoo βήτα, POP3, Earthlink, Hotmail, Juno, LiveMail, Lycos, Mail.com, Mindspring, MSN, MyWay, Netscape, Rediffmail, SBC Yahoo και εκατοντάδες άλλα domains ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

URL: http://www.eprompter.com/

Περισσότερα...

Το Pandion είναι μία εφαρμογή messaging ανοιχτού κώδικα για τα δίκτυα του XMPP.

Μείνετε σε επαφή με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας το Pandion instant messenger. Είναι μία δωρεάν εφαρμογή σχεδιασμένη για ευκολία στη χρήση και για ασφαλή επικοινωνία.

Χαρακτηριστικά:

- Εκατοντάδες emoticons σε πολλά θέματα
- Παράθυρα επικοινωνίας σε μορφή καρτελών.
- Συμβατό με κάθε server XMPP, συμπεριλαμβανομένου του Google Talk.
- Συμπίεση δεδομένων για χρήση μικρού bandwidth.
- Κρυπτογράφηση για ασφαλή συνομιλία.
- Ομαδική συνομιλία.
- Δωρεάν και ανοιχτού κώδικα.

URL: http://pandion.im/

Περισσότερα...

Το Sim-IM είναι ένας messenger πολλαπλών πρωτοκόλλων για MS Windows, GNU/Linux, FreeBSD. Υποστηρίζει το Jabber/XMPP, το Google Talk, το ICQ και το AIM (Oscar), το Yahoo! Messenger και το πρωτόκολλο του Microsoft Messenger (MSN).

Το Sim-IM είναι μία δωρεάν εφαρμογή, με την άδεια της GNU General Public License (GPL).

URL: http://sim-im.org/

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 107 επισκέπτες και κανένα μέλος