Σύνδεσμοι

Σερφάρουμε συχνά στο Δίκτυο. Όποτε βρίσκουμε έναν εξαιρετικό ιστοτόπο, τον δημοσιεύουμε εδώ.

Ιστοσελίδες που αξίζει να επισκεφτείτε και δεν ανήκουν σε κάποια άλλη κατηγορία.

Future Business School
Tο Future Business School προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα σπουδών όπως Πληροφορική (Χειρισμό Η/Υ, Σχεδιαστικά Προγράμματα, Τεχνικός Η/Υ & Δικτύων, Προγραμματισμό), Μηχανογραφημένη Λογιστική, Δημόσιες Σχέσεις, Marketing, Management κ.ά..

Μακεδονικό πάρκο
Το Μακεδονικό πάρκο και η ιστορία του.

Pan-Macedonian Association, USA
Ιστορία και εικόνες της Μακεδονίας.

Macedonian Information Center
Πληροφορίες για τη Μακεδονία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

SafeLine
Η SafeLine είναι μια Ανοικτή Γραμμή (HotLine) που δέχεται καταγγελίες για δικτυακούς τόπους (websites) ή υπηρεσίες νέων (newsgroups) που εσείς βρήκατε στο Διαδίκτυο.

Μονάδα Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ "Π. & Α. Κυριακού"

Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων ((ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.))
Το ΚΕ.Π.Ε.Α. έχει στελεχωθεί με επιστήμονες και συνδικαλιστές φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα μέσον έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης προς τους εργαζόμενους και άνεργους, Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες, για θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και μεταναστευτικής πολιτικής καθώς και για θέματα απασχόλησης και κατάρτισης.

e-yliko.gr
Η Επίσημη Εκπαιδευτική Πύλη του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Πανευρωπαϊκό Σύστημα Πληροφόρησης για τα Ηλεκτρονικά Παιχνίδια
Το σύστημα ηλικιακών διαβαθμίσεων με την ονομασία Πανευρωπαϊκό Σύστημα Πληροφόρησης για τα Ηλεκτρονικά Παιχνίδια (Pan-European Game Information – PEGI) δημιουργήθηκε προκειμένου να βοηθήσει τους Ευρωπαίους γονείς να λαμβάνουν υπεύθυνες αποφάσεις σχετικά με την αγορά παιχνιδιών υπολογιστή.

go-online.gr - Δικτυωθείτε
Το go-online.gr, επίσημος κόμβος της "Εκπαιδευτικής Στήριξης του Δικτυωθείτε", έχει ως σκοπό την παροχή πληροφόρησης προς τις ΜΜΕ που εντάσσονται στο πρόγραμμα "ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ" σχετικά με τις ΤΠΕ και το ηλεκτρονικό επιχειρείν καθώς και υπηρεσιών υποστήριξης για να τις ενσωματώσουν στη λειτουργία τους.

Δικτυακή πύλη της ΕΕ για την υγεία
Η Γενική Διεύθυνση Υγείας και Καταναλωτών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τη δικτυακή πύλη Υγεία-EΕ (επίσημη δικτυακή πύλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την υγεία) καθώς και ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και στοιχείων για θέματα και δράσεις στον τομέα της υγείας τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε διεθνές επίπεδο...

Εθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης
Η Εθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης ermis αποτελεί την ενιαία Κυβερνητική Διαδικτυακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης για την πληροφόρηση πολιτών και επιχειρήσεων και την ασφαλή διεκπεραίωση υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ο ermis αποσκοπεί, μέσα από ένα σύνολο δράσεων, στο γενικότερο εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης και στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς τον πολίτη.

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Για Αθήνα:
* Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Λ. Αλεξάνδρας 173, Τ.Κ. 115 22 Αθήνα
Fax: 210 6476462
Τηλ. : 210 6476464, 210-6476000
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για Θεσσαλονίκη:
Μοναστηρίου 326, Τ.Κ. 541 21 Θεσσαλονίκη
Fax: 2310 559929
Τηλ.: 2310 388370-5, 2310-388000
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Η προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής αποτελεί θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Ο νόμος παρέχει ορισμένα δικαιώματα στα φυσικά πρόσωπα (τα υποκείμενα των δεδομένων) και θέτει συγκεκριμένες υποχρεώσεις σε όσους τηρούν και επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα (τους υπευθύνους επεξεργασίας).

Α.Σ.Ε.Π.
Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού.

ΑΓ.Α.ΠΑ.Ν.
Το ΑΓΑΠΑΝ είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την επωνυμία Ανακουφιστική Συμπονετική Παρηγορητική Αγωγή ΕΛΛΑΣ.

Γιατροί του Κόσμου
Οι Γιατροί του Κόσμου, παρέχουν τη βοήθεια τους σε θύματα σεισμών, πλημμύρων, πυρκαγιών, σε πολέμους και μετακινήσεις προσφύγων, όπου και αν παραστεί ανάγκη.

Γιατροί Χωρίς Σύνορα
Προσφορά βοήθειας σε πληθυσμούς που βρίσκονται σε κατάσταση επείγουσας ανάγκης, στα θύματα που προκαλούνται είτε από φυσικούς είτε από ανθρώπινους παράγοντες, σε όσους υποφέρουν εξαιτίας εξεγέρσεων, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, φιλοσοφική ή πολιτική διάκριση.

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ
Ελληνική μη κυβερνητική οργάνωση για την ενίσχυση της βιοποικιλότητας και της αειφορίας στην Ελληνική ύπαιθρο. Στόχος η ολοκληρωμένη διαχείριση των Προστατευόμενων Περιοχών και η παροχή ειδικής τεχνογνωσίας για τις επεμβάσεις στο φυσικό περιβάλλον.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.ΟΣ.Ε.Α.)
Η Π.ΟΣ.Ε.Α. έχει σκοπό την ενοποίηση των διευθύνσεων των συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Ι.Κ.Α.
Η επίσημη ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

ΙΝ.ΚΑ.
Ινστιτούτο Καταναλωτών. Η οργάνωση του ΙΝΚΑ έχει αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση, υποστήριξη, εκπροσώπηση και προστασία του καταναλωτή.

ΚΕ.Π.ΚΑ
Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών αφορά οτιδήποτε σχετικό με την προστασία των καταναλωτών.

Γενική Γραμματεία Καταναλωτή
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή επιλαμβάνεται των προβλημάτων που οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν στις συναλλαγές τους τόσο με τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα όσο και με τις επιχειρήσεις οποιασδήποτε μορφής του δημόσιου τομέα και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο.Α.Ε.Δ.
Ο Ο.Α.Ε.Δ. είναι το κύριο όργανο εφαρμογής της Κυβερνητικής Πολιτικής για την απασχόληση, ώστε να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες προϋποθέσεις ταχείας προσαρμογής της προσφοράς εργασίας προς τις απαιτήσεις της ζήτησης, σε αρμονία με το εκάστοτε Πρόγραμμα Οικονομικής Ανάπτυξης της Χώρας και τις συναφείς κατευθύνσεις και οδηγίες του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.)
O OΕΚ είναι ο κύριος φορέας κοινωνικής κατοικίας στην Ελλάδα. Αποτελεί όργανο άσκησης κοινωνικής στεγαστικής πολιτικής και ταυτόχρονα τον μεγαλύτερο κατασκευαστικό φορέα κατοικίας.

Το Χαμόγελο του Παιδιού
Το Χαμόγελο του Παιδιού.

One Earth
Μη Κυβερνητική οργάνωση με την ιδέα μιας κοινωνίας που αναγνωρίζει και σέβεται τα δικαιώματα όλων των πολιτών και κάθε ενός ξεχωριστά.

Συνήγορος του Πολίτη
Η επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού η οποίο περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για τους Έλληνες πολίτες.

Σύλλογος Βοηθείας Παιδιών Αιθιοπίας
Ο Σύλλογος Βοηθείας των Παιδιών της Αιθιοπίας είναι μια αμιγώς Ελληνική καινοτομία στο διεθνή χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης.

UNICEF
Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά, ιδρύθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1946 για να βοηθήσει τα παιδιά της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Κίνας μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

WWF Ελλάς
Η στρατηγική του WWF Ελλάς εστιάζεται στην προστασία τριών βασικών οικοσυστημάτων: των δασών, των υγροτόπων, και της θάλασσας, μαζί με την παράκτια ζώνη.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
Η επίσημη ιστοσελίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ελλάδα Καθαρή
Μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός φορέας, με σκοπό τη βελτίωση της υφιστάμενης περιβαλλοντικής κατάστασης, μέσω της ενημέρωσης, της ευαισθητοποίησης και της κινητοποίησης του ελληνικού κοινού σε θέματα περιβάλλοντος.

Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.)
Σύμβουλος Επαγγελματικού προσανατολισμού, Ευκαιρίες Εκπαίδευσης & Κατάρτισης.

Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών
Σκοπός της εταιρίας, η ανάπτυξη της πρόνοιας για τα άτομα που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στον τόπο μας.

ΝΟΗΣΙΣ - Κέντρο Διάδοσης Eπιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας
Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας αποτελεί έναν πολιτιστικό και επιμορφωτικό φορέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έτος ίδρυσης το 2001. Προσφέρει στο κοινό το κατάλληλο περιβάλλον για τη γνωριμία και την κατανόηση θεμάτων επιστήμης και τεχνολογίας και παρεμβαίνει σε θέματα τεχνικού πολιτισμού.

safenet
Ελληνικό όργανο αυτορύθμισης για το περιεχόμενο του INTERNET

Dart
Ομάδα Δράσης για τη Ψηφιακή Ασφάλεια (Digital Awareness and Response to Threats)
Άμεσος στόχος της ομάδας είναι η ενημέρωση των πολιτών, η πρόληψη αλλά και η αντιμετώπιση κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες πληροφορικής και ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Διαδικτυακός Τόπος του Ελληνικού Κόμβου Ασφαλούς Διαδικτύου
Διαδικτυακός Τόπος του Ελληνικού Κόμβου Ασφαλούς Διαδικτύου

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο διασυνδέει και παρέχει υπηρεσίες τηλεματικής σε 14.390 σχολεία, 2.937 διοικητικές μονάδες του ΥΠΕΠΘ και προσωποποιημένη πρόσβαση σε 73.474 εκπαιδευτικούς και 22.069 μαθητές Γυμνασίου.

Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Αποστολή της Αρχής αποτελεί η προστασία των δικαιωμάτων της προσωπικότητας και της ιδιωτικής ζωής του ατόμου στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν. 2472/1997 και 3471/2006.

Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ)
Σκοπός του Οργανισμού, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό του, είναι η διαχείριση και προστασία δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, για όλα τα έργα που έχουν συνθέσει ή/και συγγράψει κατά το παρελθόν και για όσα πρόκειται να συνθέσουν ή/και να συγγράψουν στο μέλλον οι συμβαλλόμενοι με αυτόν δημιουργοί /δικαιούχοι μουσικών έργων.

Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας
Το Παρατηρητήριο για την ΚτΠ αποτελεί τον πρώτο θεσμοθετημένο φορέα παρακολούθησης για την Κοινωνία της Πληροφορίας στην Ελλάδα. Όραμά του είναι να αποτελέσει κεντρική πηγή έγκυρης πληροφόρησης και βασικό φορέα διαμόρφωσης προτάσεων αναφορικά με τη συμβολή των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην πρόοδο της χώρας.

Ό,τι αφορά σταθερή και κινητή τηλεφωνία, ISDN, DSL και γενικότερα επικοινωνίες.

ADSLgr
Ιστοσελίδα για το ADSL στην Ελλάδα.

go-ISDN
Τα πάντα για το ISDN στην Ελλάδα.

Ιστοσελίδες όπου μπορεί κάποιος να βρει σχηματικά διαγράμματα, θεωρητικά κυκλώματα, τυπωμένα κυκλώματα, κατασκευές και σχετικά προγράμματα.

Electronics Lab
Ιστοσελίδα στην Αγγλική γλώσσα, σχετική με τη σχεδίαση και κατασκευή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων.

islakis
Προσωπική ιστοσελίδα με ηλεκτρονικές κατασκευές.

Lucas Lab
Ερευνητικό εργαστήριο στο Ιόνιο. Ασχολείται με την ρομποτική σε ερασιτεχνικό επίπεδο, κατασκευάζοντας αυτόνομα ρομπότ.

Sam Electronics
Ιστοσελίδα που ασχολείται με ηλεκτρονικά κυκλώματα γύρω από τον ήχο και όχι μόνο. Θεωρητικά κυκλώματα με λίστες υλικών.

Εργαστήριο Ηλεκτρονικών του Πανεπιστημίου της Πάτρας
Ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Ιστοσελίδες που αφορούν την επιστήμη, την έρευνα καθώς και τεχνολογικά προϊόντα.

Ινστιτούτο Πληροφορικής (Ι.Π.)
Οι δραστηριότητες του Ι.Π. επικεντρώνονται κατά κύριο λόγο σε πληροφοριακά συστήματα, συστήματα διαχείρισης δεδομένων και γνώσεων, ανάκτηση πληροφοριών, πολιτισμικά πληροφοριακά συστήματα, επεξεργασία και αναγνώριση εικόνων, μηχανική όραση, τεχνολογίες αισθητήρων, ρομποτική, κινητές και ασύρματες τηλεπικοινωνίες, διαχείριση δικτύων, αρχιτεκτονική υπολογιστών, σχεδίαση VLSI, εποπτεία δικτύων, ασφάλεια συστημάτων και δικτύων, σχεδίαση με τη βοήθεια υπολογιστή, επικοινωνία ανθρώπου - μηχανής, εικονική πραγματικότητα, καθολική πρόσβαση και ευχρηστία, τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην Υγεία, καθώς και υποστηρικτικές τεχνολογίες για άτομα με αναπηρίες.

Ινστιτούτο Ερευνών/Μελετών Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΝΑ)
Το ΙΝΑ φιλοδοξεί να αποτελέσει τον επιστημονικό πυρήνα ο οποίος θα μελετά, θα αναλύει και θα προσεγγίζει επιστημονικά και οργανωμένα τις εξελίξεις στην αγορά τηλεπικοινωνιών στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Επιστημονικές Ειδήσεις
Τα νέα της επιστήμης στο διαδίκτυο από το sciencenews.gr.

Ελληνική Τεχνολογία Ρομποτικής
Ελληνική εταιρία με αντικείμενο τα συστήματα ρομποτικής, υποστηριζόμενη από Ευρωπαϊκά Ινστιτούτα και εταιρίες.

Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.)
Αποστολή του ΕΚΕΤΑ είναι η διεξαγωγή βασικής και κυρίως εφαρμοσμένης και τεχνολογικού χαρακτήρα έρευνας με στόχο την ανάπτυξη υπηρεσιών και προϊόντων που συμβάλλουν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, ιδίως στους τομείς: α) Τεχνικής Φυσικών και Χημικών Διεργασιών, β) Πληροφορικής, Τηλεματικής και Τηλεπικοινωνιών, γ) Μεταφορών, δ) Αγροτικής παραγωγής και παραγωγής και ελέγχου των τροφίμων και ε) Τεχνολογίας αξιοποίησης στερεών καυσίμων υλών και των παραπροϊόντων τους.

Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»
Οι επιστημονικές δραστηριότητες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ πραγματοποιούνται σε οκτώ, διοικητικά αυτόνομα, Ινστιτούτα, οι δραστηριότητες των οποίων αφορούν τομείς όπως νανοτεχνολογία, μικροσυστήματα, ολοκληρωμένα συστήματα τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, σύγχρονες τεχνολογίες για την πολιτισμική κληρονομιά, έλεγχος περιβαλλοντικών ρύπων, πυρηνική τεχνολογία & ακτινοπροστασία, τεχνολογίες επιταχυντικών συστημάτων και ανιχνευτικών διατάξεων, παρασκευή και χαρακτηρισμός καινοτόμων υλικών, βιοδραστικά μόρια, φυσικά προϊόντα και βιοτεχνολογία, τεχνολογίες φαρμάκων και διαγνωστικών, τηλεϊατρική, κ.α..

Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (Ε.Δ.Ε.Τ.)
Το Ε.Δ.Ε.Τ. παρέχει στην Ελληνική Ακαδημαϊκή, Ερευνητική και εκπαιδευτική κοινότητα προηγμένες υπηρεσίες εθνικής διασύνδεσης Ιντερνετ υψηλής χωρητικότητας.

Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (Ε.Α.Ι.Τ.Υ.)
Οι σκοποί του Ε.Α.Ι.Τ.Υ. είναι μεταξύ άλλων η διεξαγωγή βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας στην τεχνολογία υπολογιστών, η ανάπτυξη τεχνολογίας και η μεταφορά τεχνογνωσίας.

ΙΝΑ
Ινστιτούτο Μελετών Ερευνών Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών
Η ΕΠΥ είναι Επιστημονικός Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που εκπροσωπεί τους Έλληνες επιστήμονες της Πληροφορικής, των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και άλλων σχετιζόμενων κλάδων.

Lab Tests Online
Πηγή πληροφοριών για το ευρύ κοινό, σχετικά με εργαστηριακές εξετάσεις, από επιστήμονες των διαγνωστικών εργαστηρίων.

Περισσότερα Άρθρα...

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 50 επισκέπτες και κανένα μέλος