Δύο ανακοινώσεις για εργασίες από τον ΟΤΕ για διακοπές τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων λόγω εργασιών

Ανακοίνωση ΤΠΒΕ του ΟΤΕ για διακοπές σε τηλεπικοινωνιακές συνδέσεις από 4 έως 8 Οκτωβρίου σε περιοχή του δήμου Θεσσαλονίκης

Ολιγόωρες διακοπές στις τηλεπικοινωνίες θα υπάρξουν από Δευτέρα (4/10) έως και Παρασκευή (8/10) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών του ΟΤΕ στο πλαίσιο κατασκευής του Μετρό, στην περιοχή της Ανάληψης.
Το πρόβλημα θα παρουσιαστεί, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τηλεπικοινωνιακής Περιφέρειας Βορείου Ελλάδος του ΟΤΕ, στις περιοχές που περικλείονται από τις οδούς: Δελφών - Χατζηλαζάρου - Αναλήψεως - Σόλωνος - Γ. Δροσίνη - Γ. Παράσχου - Δελφών του δήμου Θεσσαλονίκης.

Εργασίες αναβάθμισης δικτύου ADSL στην Κέρκυρα

Ο ΟΤΕ ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο της διαδικασίας ανάπτυξης και αναβάθμισης του δικτύου του, θα εκτελεστούν εργασίες στο δίκτυό του ADSL.
Με στόχο τη λιγότερη δυνατή όχληση των καταναλωτών, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 00:00 και 05:00 π.μ., το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010. Κατά τη διάρκεια αυτών, θα υπάρξει ολιγόλεπτη διακοπή των υπηρεσιών ADSL σε συνδρομητές στην Κέρκυρα.
Ο ΟΤΕ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών, ενώ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών, που σκοπό έχουν την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 επισκέπτες και κανένα μέλος