Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Μεταβείτε στις αγαπημένες σας σελίδες γρήγορα – ακόμα κι αν δεν θυμάστε το URL. Πληκτρολογήστε έναν όρο στην εργαλειοθήκη διευθύνσεων (γνωστή και σαν «έξυπνη εργαλειοθήκη») και η λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης θα σας υποδείξει διευθύνσεις που θα βρει στο ιστορικό, τους σελιδοδείκτες και σε ανοικτές καρτέλες.

Η έξυπνη εργαλειοθήκη «εκπαιδεύεται» όσο τη χρησιμοποιείτε, προσαρμόζεται στις προτιμήσεις σας και σας προσφέρει αποτελέσματα που ταιριάζουν ακριβώς.

Περισσότερα...Η Ελλάδα, όπως και όλες οι άλλες χώρες, καλείται να επιταχύνει την προώθηση της νέας τεχνολογίας IPv6, μετά τη σταδιακή εξάντληση των διαδικτυακών διευθύνσεων που βασίζονται στην παλαιότερη τεχνολογία IPv4.

Κάθε ηλεκτρονικός υπολογιστής και κάθε άλλη συσκευή συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο λαμβάνει και χρησιμοποιεί μια μοναδική δημόσια διεύθυνση IPv4, με την οποία αναγνωρίζεται από τις άλλες συσκευές.

Περισσότερα...

Με είκοσι χιλιάδες δολάρια θα αμειφθεί από την Google ο πρώτος ερευνητής ο οποίος θα καταφέρει να παραβιάσει τον Chrome στον φετινό διαγωνισμό Pwn2Own.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο χρηματικό βραβείο που έχει ανακοινωθεί για τον ετήσιο αυτόν διαγωνισμό που θα γίνει στα πλαίσια του συνεδρίου CanSecWest στο Βανκούβερ, στις 9 Μαρτίου.

Στο φετινό Pwn2Own οι ερευνητές θα προσπαθήσουν να παραβιάσουν τον Internet Explorer, τον Firefox, τoν Safari και τον Chrome σε μηχανήματα Windows 7 και Mac OS X.

Περισσότερα... Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, χάκερς παραβίασαν κατ’ επανάληψη το δίκτυο υπολογιστών του NASDAQ.

Το μέρος του συστήματος που εκτελεί τις συναλλαγές δεν έχει παραβιαστεί κάτι που δεν ισχύει και για τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής του συστήματος, αν και ακόμα δεν είναι σαφές ποια είναι ακριβώς. Η Μυστική Υπηρεσία και το FBI εξετάζουν το θέμα, αν και δεν έχει βρεθεί κάποια κακόβουλη δραστηριότητα προς το παρόν, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Περισσότερα... Σε live webcast που έγινε από την O'Reilly Media, τα στελέχη του Google Abraham Murray και Chris Palma έκαναν μια σειρά από σημαντικές ανακοινώσεις για την ως τώρα λειτουργία και τα σχέδια της Google για τα Google ebooks:

1 εκατομμύριο εφαρμογές έχουν εγκατασταθεί από τότε που ξεκίνησαν τα Google ebooks (6 Δεκέμβρη 2010).

Το best seller της Google είναι ως τώρα "Το Κορίτσι με το Τατουάζ" (Girl with Dragon Tatoo ) του Στιγκ Λάρσον.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 78 επισκέπτες και κανένα μέλος