Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Στη διάθεση του κοινού βρίσκεται η beta έκδοση του Microsoft Office 2010 και θα είναι διαθέσιμη για δωρεάν download και χρήση έως και τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. Beta βέβαια σημαίνει δοκιμαστική έκδοση άλλα και πλήρως λειτουργική και μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου όσοι θέλουν μπορούν να προχωρήσουν στην αγορά του προϊόντος στην τελική του έκδοση.

Περισσότερα...Ομάδα ερευνητών πληροφορικής δημοσίευσε λεπτομέρειες για το μυστικό αλγόριθμο κρυπτογράφησης με τον οποίο προστατεύεται το απόρρητο των κλήσεων κινητής τηλεφωνίας. Ζητά τώρα από τη βιομηχανία να ισχυροποιήσει τις προδιαγραφές, καθώς θεωρεί ότι οι υποκλοπές είναι πλέον πρακτικά εφικτές.

Δωρεάν internet στη Λάρισα  Ενα πρωτοχρονιάτικο δώρο επιφύλαξε για τους δημότες του ο Δήμος Λαρισαίων. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε σήμερα οτι ενεργοποιεί το ασύρματο Δημοτικό δίκτυο - παροχής Δωρεάν internet. Η πρόσβαση στο δημοτικό δίκτυο θα γίνεται εύκολα στους υπαίθριους χώρους και με μία μικρή επένδυση απο τους χρήστες θα είναι προσιτό και απο τις οικίες και τους χώρους εργασίας.

Περισσότερα...Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, σε μια προσπάθεια να προωθήσει τη διαφάνεια, την τεχνολογική καινοτομία και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, έχει αναρτήσει στον ιστότοπό της κώδικα εφαρμογών και στατιστικά στοιχεία σε μορφές και με άδειες χρήσης που επιτρέπουν την ευρεία διάδοση και αποτελεσματική χρήση τους.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 109 επισκέπτες και κανένα μέλος