Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Η DIGEA, συνεχίζοντας τη διαδικασία μετάβασης στην ψηφιακή τηλεόραση, θα προχωρήσει στην ψηφιακή εκπομπή του σήματος  των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας στις 14 Ιανουαρίου 2010.

Περισσότερα...Ως γνωστόν, η αγορά των servers έχει ανάγκη από επεξεργαστές με μεγάλο αριθμό πυρήνων κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι κορυφαίοι κατασκευαστές του χώρου. Η AMD ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη κίνηση με την παρουσίαση των πρώτων δωδεκαπύρηνων επεξεργαστών, η οποία προσδιορίζεται χρονικά κάποια στιγμή μέσα στο Μάρτιο του 2010.

Περισσότερα...48 πυρήνες διαθέτει ο πειραματικός επεξεργαστής που παρουσίασε η Intel, ένας επεξεργαστής που θα αλλάξει τον τρόπο που λειτουργούν οι υπολογιστές.

Το τσιπ από το μέλλον επιταχύνει περίπου 10 έως 20 φορές τις υπολογιστικές μηχανές που κυκλοφορούν σήμερα.

Περισσότερα...Για παραβίαση ευρεσιτεχνίας καταδίκασε την Τρίτη Αμερικανικό ομοσπονδιακό δικαστήριο τη Microsoft, απαγορεύοντάς της να πουλάει από τον Ιανουάριο το διαδεδομένο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Επιπλέον, η εταιρεία θα πρέπει να καταβάλει 290 εκατ. δολάρια στην ενάγουσα i4i, Καναδική εταιρεία πληροφορικής.

Η απόφαση του δικαστηρίου θα τεθεί σε ισχύ από τις 11 Ιανουάριου, σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, και σημαίνει ουσιαστικά ότι η Microsoft δεν θα μπορεί να πουλά όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του Microsoft Word και του Microsoft Office.

Περισσότερα...Την πιο λεπτή τηλεόραση LCD (Liquid Crystal Display) που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα ανακοίνωσε η LG, χωρίς να διευκρινίζει όμως το πότε θα είναι διαθέσιμη στην αγορά. Η τηλεόραση για την οποία γίνεται λόγος, έχει πάχος 24,8 χιλιοστά.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 επισκέπτες και κανένα μέλος