Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Υπόθεση υποκλοπής δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων από χάκερς διερευνά τo FBI. Η είδηση που αποκαλύπτει η Wall Street Journal, αναφέρει την πιθανότητα οι εισβολείς να ανήκουν σε Ρωσική συμμορία και πως χρησιμοποίησαν Ρωσικό λογισμικό για την επίθεση αυτή.

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/microsoft-logo.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/microsoft-logo.jpg'

Περισσότερα...Την υποστήριξη του ανοιχτού πρότυπου format ODF ανακοίνωσε η Microsoft κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου συνεδρίου του OpenOffice.org, που έλαβε χώρα στο Ορβιέτο της Ιταλίας και στο οποίο η Microsoft συμμετείχε για πρώτη φορά.

Περισσότερα...Η Fujitsu ανακοινώνει ένα πρόγραμμα προληπτικής αλλαγής μπαταρίας για συγκεκριμένα μοντέλα  φορητών Η/Υ AMILO οι οποίοι πουλήθηκαν μεταξύ Απριλίου 2007 και Ιουνίου 2009. Η πρωτοβουλία αφορά μόνο τα μοντέλα AMILO Pa2510, Pi2512 και Pi2515. Οι μπαταρίες όλων των άλλων μοντέλων των σειρών AMILO, AMILO Pro και LIFEBOOK δεν εμπερικλείονται στο πρόγραμμα. Η Fujitsu έλαβε αυτήν την πρωτοβουλία μετά από περισορισμένο αριθμό αναφορών πελατών της οι οποίες αφορούσαν την υπερθέρμανση των παταριών και τον ενδεχόμενο κίνδυνο πυρκαϊάς.

Περισσότερα...

Ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας κατ' επάγγελμα από κοινού σε βαθμό κακουργήματος άσκησε χθες ο Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Ιωάννης Μητσιόπουλος σε βάρος των Μ. Ζ. του Κ. 32 ετών, κάτοικο Ρόδου, ιδιωτικό υπάλληλο, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου το απόγευμα της Τρίτης και κατά του Μ. Π. Π. Κ. του Δ. 23 ετών, φοιτητή, ο οποίος αναζητείται.

Περισσότερα...

Η Google ανακοίνωσε ότι διατίθεται στο κοινό η έκδοση beta του browser Chrome για Linux και Mac OS X. Όσον αφορά το λειτουργικό της Apple, η έκδοση beta είναι συμβατή με τις εκδόσεις 10.5 "Leopard" και 10.6 "Snow Leopard", ενώ οι κάτοχοι συστημάτων από την προ-Intel εποχή δε θα μπορούν να την εγκαταστήσουν. Στα θετικά της έκδοσης για Mac συγκαταλέγεται το γεγονός ότι υποστηρίζονται τεχνολογίες του λειτουργικού, όπως το Keychain.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 70 επισκέπτες και κανένα μέλος