Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Αλλαγή στη μηχανή αναζήτησης προβλέπεται να κάνει και πάλι η Google. Μετά την αλλαγή αυτή, θα είναι δυνατόν ο χρήστης που αναζητά πληροφορίες να βλέπει αμέσως στην οθόνη του νέες αναρτήσεις σχετικές με την αναζήτησή του σε blog ή σε ιστοσελίδες ειδησεογραφικών πρακτορείων, αμέσως μετά από τη δημοσίευσή τους.

Περισσότερα...Πρόγραμμα εθελοντικής ανάκλησης φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (notebooks) ACER, μοντέλα AS3410, AS3410T, AS3810T, AS3810TG, AS3810TZ και AS3810TZG, εκτελεί η εταιρεία ACER, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Περισσότερα...Όσοι έχουν στην κατοχή τους καρτοκινητό θα πρέπει να το ταυτοποιήσουν μέχρι τις 30 Ιουλίου 2010, να δηλώσουν δηλαδή το όνομά τους και ότι τους ανήκει ο συγκεκριμένους αριθμός. Αλλιώς, θα γίνει φραγή κλήσεων.

Στόχος αυτής της κίνησης είναι η μείωση της εγκληματικότητας ενώ δεν θα επιβαρύνει με κανένα κόστος τους κατόχους καρυοκινητών.

Περισσότερα...Το Google Chromium OS, αναμένεται να είναι διαθέσιμο το τέταρτο τρίμηνο του 2010. Η Google έχει στη διάθεσή της ήδη τον κώδικα και βρίσκεται στη διαδικασία πρόσκλησης εξωτερικών προγραμματιστών της κοινότητας του open source λογισμικού να συμβάλλουν στην ανάπτυξή του.

Περισσότερα...Συμφωνήθηκε από τη Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών του ΟΗΕ (ITU) η δημιουργία φορτιστή ο οποίος θα χρησιμοποιείται από όλα τα κινητά τηλέφωνα.

Βάσει στατιστικών στοιχείων προβλέπεται πως 51.000 τόνοι περιττών φορτιστών παράγονται ετησίως. Μάλιστα, οι περισσότεροι φορτιστές αποτελούν προϊόν και αποκλειστικότητα μιας εταιρίας με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να τους αλλάζουν -άρα να αχρηστεύονται- όταν αγοράζουν νέο κινητό τηλέφωνο.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 131 επισκέπτες και κανένα μέλος