Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Το χαρτί και το μολύβι ίσως σύντομα να ανήκουν στο παρελθόν για τους μαθητές της Νορβηγίας - ακόμη και στα διαγωνίσματα. Στη χώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα «πείραμα» με 6.000 μαθητές από 16 ως 19 χρόνων, οι οποίοι δίνουν και εξετάσεις μέσω του laptop τους. Σημειώνεται ότι στη Νορβηγία το laptop δίνεται στους 16χρονους μαθητές δωρεάν από το κράτος με τον ίδιο τρόπο που τους δίνονται και τα σχολικά βιβλία.

Σύμφωνα με το BBC, η δοκιμαστική περίοδος είναι σε εξέλιξη στην επαρχία ΝορντΤρόντελανγκ σε μαθητές λυκείου.

Περισσότερα...Η Acer αναμένει 15% αύξηση των πωλήσεων των υπολογιστών της τον επόμενο χρόνο σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Επιπλέον, η εταιρία αναφέρει πως τα κέρδη του τριμήνου Οκτώβριος-Δεκέμβριος θα παραμείνουν ίδια με το προηγούμενο τρίμηνο.

Ο Gianfranco Lanci δήλωσε στα ΜΜΕ "Όταν είδαμε τις λειτουργίες του Windows 7 καταλάβαμε πως θα πάει καλά. Δεν έχουμε σχέδια για αναθεώρηση".

Περισσότερα...Η εταιρία Emblaze Mobile παρουσίασε ένα νέο (smartphone) κινητό τηλέφωνο το οποίο "φοράει" πάνω του λειτουργικό βασισμένο στο Linux. Το smartphone oνομάζεται Else Intuition και το πότε θα διατεθεί στην αγορά παραμένει άγνωστο. Η κατασκευάστρια εταιρία πάντως επιμένει πως το τηλέφωνο θα φέρει την επανάσταση στον χώρο των κινητών τηλεφώνων.

Περισσότερα...Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε το κλείσιμο 54 ιστοσελίδες και περισσότερες από 150 υποχρεώθηκαν να αλλάξουν διαφημίσεις έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησε κατά της εξαπάτησης των καταναλωτών από ιστοσελίδες με ringtones.

Οι εν λόγω διαφημίσεις, παρότρυναν τους επισκέπτες των ιστοσελίδων να στείλουν μήνυμα SMS για να κατεβάσουν κάποιον ήχο κλήσης για τη συσκευή κινητού τηλεφώνου τους, χωρίς όμως να ενημερώνουν τους καταναλωτές για τις τσουχτερές χρεώσεις.

Περισσότερα...Σε αφαίρεση όλων των αρχείων .torrent που παραπέμπουν σε κατέβασμα πειρατικών ταινιών και μουσικής προχωρά το Mininova, μετά από την καταδίκη της.

Τρεις μήνες μετά την καταδικαστική απόφαση από Ολλανδικό δικαστήριο, το Mininova υποχρεώνεται να διακόψει τη βασική του δραστηριότητα και θα περιοριστεί στο λιγοστό νόμιμο περιεχόμενο που έχει αναλάβει να διανέμει.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 139 επισκέπτες και κανένα μέλος