Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Το Google Analytics χρησιμοποιείται για τη δημιουργία στατιστικών των ιστοσελίδων, εξακριβώνοντας το πόσοι και από πού είναι οι επισκέπτες τους, αλλά και ένα γενικότερο ιστορικό τους. Έτσι, ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας ή ο όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να σχηματίσει μία εικόνα των επισκεπτών της και των προτιμήσεών τους.

Περισσότερα...Στο τραπέζι με την Microsoft δείχνει να κάθεται ο κολοσσός των ΜΜΕ News Corp ιδιοκτησίας Ρούπερτ Μέρντοχ, με σκοπό την αφαίρεση όλων των ιστοτόπων της Μέρντοκ από τον κατάλογο του Google. Αυτό που υπάρχει στα σχέδια, είναι μόνο το Bing της Microsoft να μπορεί να δείχνει αποτελέσματα αναζητήσεων με συνδέσμους προς αυτούς, όπως λέει το Financial Times.

Περισσότερα...Η χειραγώγηση του «σπιν», μιας βασικής ιδιότητας των ηλεκτρονίων, θα μπορούσε να δώσει λύση στο αδιέξοδο που θα συναντήσουν τα επόμενα χρόνια τα συμβατικά τσιπ υπολογιστών - Γερμανοί ερευνητές κατάφεραν να ελέγξουν το σπιν των ηλεκτρονίων μέσα σε ημιαγωγούς.

Τα σημερινά ηλεκτρονικά αποθηκεύουν και μεταδίδουν την πληροφορία μετακινώντας ηλεκτρόνια. Αντίθετα, οι «σπιντρονικοί» υπολογιστές δεν θα μετακινούν φορτία, αλλά απλώς θα αλλάζουν τις κβαντομηχανικές ιδιότητες των ηλεκτρονίων επιτόπου.

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/samsung-logo.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/samsung-logo.jpg'

Περισσότερα...Μία νέα πλατφόρμα παρουσίασε η Samsung με σκοπό να την ενσωματώσει στις νέες της συσκευές τηλεφώνου. Η πλατφόρμα ονομάζεται Bada και θα "τρέχει" στα κινητά τηλέφωνα της εταιρίας σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που χρησιμοποιούν iPhone OS και Android. Με τον τρόπο αυτό το άλμα που κάνει η Samsung στην αγορά των smartphones είναι μεγάλο και δικαιολογεί την δεύτερη θέση της στην κατασκευή κινητών.

Περισσότερα...Η εταιρία Apple ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας έκδοσης 10.6.2 για το λειτουργικό της σύστημα Mac OS X. Η αναβάθμιση αυτή αναμένεται να διορθώσει προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την χρήση του λειτουργικού ως χρήστης guest οπότε και λάμβανε χώρα διαγραφή προσωπικών δεδομένων. Σύμφωνα με την Apple, η νέα έκδοση διορθώνει:

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 78 επισκέπτες και κανένα μέλος