Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Νέο επεξεργαστή ανακοίνωσε η AMD, η μεγάλη αντίπαλος της κατασκευάστριας Intel, αποτελούμενος από 4 πυρήνες που σχεδιάστηκε με τα Windows 7 κατά νου. Η τιμή του αναμένεται να είναι της τάξης των 100 δολαρίων.

Περισσότερα...Ένας από τους δημοφιλέστερους P2P clients επιστρέφει. Μετά από πολλές πιέσεις και δικαστήρια για παράνομη διανομή μουσικής έκλεισε. Τώρα πλέον το Kazaa επιστρέφει με νέο προφίλ αφού η μουσική που θα διανέμεται μέσω αυτού θα απαιτεί συνδρομή.

Περισσότερα...H ιαπωνική Sony παρουσίασε σε έκθεση ηλεκτρονικών ένα νέο τηλεοπτικό δέκτη της σειράς Bravia που επιτρέπει στους θεατές να βλέπουν τρισδιάστατη εικόνα με τη βοήθεια ειδικών γυαλιών.

Περισσότερα...H Google έδωσε στη δημοσιότητα μία γεύση από τη νέα έκδοση της δημοφιλούς της μηχανής αναζήτησης, μία μόλις εβδομάδα μετά τη συμφωνία της Microsoft και της Yahoo! στον τομέα της διαδικτυακής αναζήτησης.

Η νέα μηχανή ονομάζεται Caffeine και εξωτερικά δεν διαφέρει σε τίποτα από τη γνώριμη σελίδα της Google. Η μεγάλη αλλαγή έγκειται στο πώς κατατάσσονται τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 82 επισκέπτες και κανένα μέλος