Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Η εταιρία Mozilla Corp. που διανέμει τον δημοφιλή browser Firefox έδωσαν την αναβάθμιση 3.5.1 που διορθώνει ένα πρόβλημα στην ασφάλεια του browser που είχε χαρακτηριστεί πολύ σημαντικό.

Το πρόβλημα αφορούσε το κομμάτι κώδικα του firefox που αναλαμβάνει να παρουσιάζει στις σελίδες το αποτέλεσμα της γλώσσας javascript που υπάρχει πλέον σχεδόν σε όλες τις σελίδες στο ίντερνετ.

Περισσότερα...H Microsoft αντιδρά άμεσα στην ανακοίνωση για νέο λειτουργικό από την Google κυκλοφορώντας τα Windows 7 στην Αγγλία  νωρίτερα και σε χαμηλότερη τιμή!

Η νέα ημερομηνία αφορά προς το παρόν μόνο τους Αγγλους (στις 22 Οκτωβρίου) αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Οι νέες τιμές για τα Windows 7 θα είναι μειωμένες κατά σχεδόν 100 ευρώ. Συγκεκριμένα για την οικογενειακή έκδοση η τιμή είναι 58,3 ευρώ, ενώ για την επαγγελματική έκδοση είναι 116 ευρώ.

Περισσότερα...Ο αντιπρόσωπος της εταιρίας Microsoft, Shane Kim, δήλωσε ότι είναι θέμα χρόνου η δημιουργία και ανακοίνωση μιας φορητής κονσόλας παιχνιδιών.

Δήλωσε επίσης χαρακτηριστικά ότι μέχρι τώρα η  εταιρία συνειδητά είχε ασχοληθεί μόνο με την διασκέδαση  στο σαλόνι μας άλλα πλέον θεωρεί οτι η ίδια πλατφόρμα μπορεί να εξαπλωθεί και σε μικρές συσκευές. Εκτός από την παιχνιδομηχανή, στα πιθανά σχέδια παραμένει και η δημιουργία φορητού τηλεφώνου.

Περισσότερα...Δωρεάν σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις θα διατίθενται οι βασικές λειτουργίες των Office (βασικό Word, Excel και Powerpoint) από το 2010. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια της εταιρείας να αντεπιτεθεί στη δυναμική είσοδο της Google στην αγορά λογισμικού.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Google ανακοίνωσε το πλάνο της για ένα νέο δωρεάν λογισμικό, ώστε να κερδίσει μέρος των καταναλωτών της Microsoft.

Περισσότερα...Νέο λειτουργικό σύστημα αναπτύσσει η Google για τους προσωπικούς υπολογιστές, θέλοντας να σπάσει και το μονοπώλιο της Microsoft. Η ανακοίνωση για το νέο λειτουργικό γίνεται τη στιγμή που και η Microsoft έχει ανακοινώσει τα σχέδιά της για τα Windows 7.

Η κυκλοφορία του νέου λειτουργικού συστήματος αναμένεται στα μέσα του 2010, αρχικά σε φορητούς υπολογιστές και στη συνέχεια σε pc.

"Στόχοι μας είναι η ταχύτητα και η απλότητα του λειτουργικού Chrome"

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 37 επισκέπτες και κανένα μέλος