Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Αν θέλετε να μετατρέψετε τα βίντεο που βλέπετε στο YouTube σε αρχεία ήχου mp3 και να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, έχετε τώρα πολλές εναλλακτικές λύσεις. Μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν με τη βοήθεια διαφόρων online εργαλείων παρεμφερή με το Dirpy, το οποίο είχαμε παρουσιάσει σε παλαιότερο άρθρο μας. Τα εργαλεία που σας προτείνουμε είναι on-line εργαλεία, που σημαίνει πως δε χρειάζεται καν να τα εγκαταστήσετε στον προσωπικό σας ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά να δουλεύετε απ' ευθείας από το διαδίκτυο.

Περισσότερα...Το W3C ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του πρώτου δοκιμαστικού τεστ της HTML5, και σύμφωνα με την αναφορά, ο browser που έφερε τα καλύτερα αποτελέσματα στην HTML5 είναι ο Internet Explorer 9. Οι περισσότεροι αναρωτιούνται ακόμα, πως αυτό είναι δυνατόν.

Τα τεστ του W3C έγιναν μεταξύ των Microsoft Internet Explorer 9, Google Chrome 7, Firefox 4 beta 6, Opera 10.6 και Safari 5.0.

Περισσότερα...Δίκτυα κάθε λογής υπάρχουν παντού γύρω μας και υπήρχαν πολύ πριν γνωρίσουμε τα δίκτυα των υπολογιστών. Νερό, τηλέφωνο, ηλεκτρικό ρεύμα, σιδηρόδρομος και πολλά άλλα δίκτυα διατρέχουν την Ελλάδα και τα σπίτια μας εδώ και χρόνια. Θα μπορούσαμε άραγε να τα εκμεταλλευτούμε; Με την τεχνολογία Powerline, μπορούμε! Τι θα λέγατε εάν μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα υπάρχοντα δίκτυα του σπιτιού σας προκειμένου να συνδέσετε δύο ή περισσότερους υπολογιστές, αλλά και συσκευές όπως τηλεοράσεις

Περισσότερα...Η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και η υπηρεσία κλήσεων μέσω διαδικτύου Skype ανακοίνωσαν σήμερα την ενοποίηση των υπηρεσιών τους, επιτρέποντας την επικοινωνία μεταξύ των "φίλων" του δικτύου μέσω του Skype. Συγκεκριμένα, η ενοποίηση αυτή θα επιτρέπει την επικοινωνία των "φίλων" του Facebook στο κοινωνικό δίκτυο των 500 εκατομμυρίων χρηστών, με τηλεφωνικές κλήσεις ή με την αποστολή μηνυμάτων κειμένου.

Περισσότερα...Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε την πρόταση της Γαλλίας να επιδοτήσει μερικώς το κατέβασμα μουσικής από το Διαδίκτυο στη χώρα από νέους 12 έως 25 ετών. Σκοπός του μέτρου είναι να περιορίσει το κατέβασμα αντιγραμμένων έργων και μετά, να ενθαρρύνει τη δημιουργία νέων υπηρεσιών για τη νόμιμη διάθεση μουσικής μέσω Διαδικτύου αυξάνοντας τον ανταγωνισμό και μειώνοντας τελικά τις τιμές για τους καταναλωτές. Η Κομισιόν ενέκρινε τα σχέδια της Γαλλίας αφού έκρινε ότι θα επιτύχει τους στόχους της

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 63 επισκέπτες και κανένα μέλος