Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...«Προσοχή! Η είσοδός σας στο Ίντερνετ χρησιμοποιείται για την τέλεση πράξεων που μπορεί να συνιστούν ποινικό αδίκημα». Το μήνυμα αυτό αποστέλλεται από την 1η Οκτωβρίου 2010 σε Γάλλους χρήστες που κατεβάζουν μουσική ή/και ταινίες από το Διαδίκτυο, ένα χρόνο μετά την υιοθέτηση του αμφιλεγόμενου νόμου για την προστασία των πνευματικών έργων.

Εάν ο χρήστης δεν συμμορφωθεί μετά το πρώτο προειδοποιητικό μήνυμα, θα λάβει δεύτερη προειδοποίηση

Περισσότερα...Diaspora λέγεται η νέα ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, που ευελπιστεί να γυρίσει την... τελευταία σελίδα του Facebook και να αντικαταστήσει εν τέλει το διαδικτυακό κολοσσό του Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Η νέα αυτή ιστοσελίδα, απόρροια της ιδέας τεσσάρων φοιτητών από τη Νέα Υόρκη, υπόσχεται αυτό που, σύμφωνα με αρκετούς επικριτές του, δεν παρέχει το Facebook, δηλαδή ασφάλεια προσωπικών δεδομένων. Είναι σαφέστατα πιο συλλογική, αφού βασίζεται σε ανοιχτό λογισμικό, που σημαίνει ότι οι ίδιοι οι χρήστες

Περισσότερα...Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να διαπιστώσετε εάν το πρόβλημα οφείλεται σε βρωμιά. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και λίγο απορρυπαντικό πιάτων ή καθαρό οινόπνευμα και τρίψτε πολύ απαλά τον δίσκο με μαλακό ύφασμα που δεν αφήνει χνούδι. Στη συνέχεια αφήστε το CD/DVD να στεγνώσει μόνο του και δοκιμάστε εάν λειτουργεί. Σε περίπτωση που το πρόβλημα επιμένει, κοιτάξτε προσεκτικά την επιφάνεια του δίσκου για τυχόν γδαρσίματα. Κρατήστε το CD/DVD για περίπου 20 δευτερόλεπτα σε απόσταση 10 εκατοστών

Περισσότερα...Διασταύρωση μεταξύ φωτογραφικού άλμπουμ (Flickr, Picasa) και ελεύθερης, συμμετοχικής εγκυκλοπαίδειας (Wikipedia), η Fotopedia (www.fotopedia.com) έρχεται, όπως άλλωστε προδίδει και το όνομά της, να οπτικοποιήσει τα περιεχόμενα της Βικιπαίδειας, της δημοφιλέστερης εγκυκλοπαίδειας στον Παγκόσμιο Ιστό, από τη μια, καθώς και να «απαθανατίσει» τον κόσμο στο σύνολό του από την άλλη. Φανταστείτε, λοιπόν, μια ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια, περισσότερο καλαίσθητη και «πλούσια»

Περισσότερα..."Αλλάξτε το όνομά σας μπαίνοντας στην εφηβεία", προτρέπει τους νεαρούς χρήστες του Ιντερνετ ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Ερικ Σμιτ, επισημαίνοντας ότι το Διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν βγάλει στη... φόρα την ιδιωτική ζωή των κυβερνοναυτών. "Δεν πιστεύω ότι η κοινωνία κατανοεί αυτό που πράγματι συμβαίνει όταν καθετί, σε προσωπικό επίπεδο, είναι διαθέσιμο στον οποιονδήποτε" υποστηρίζει σε συνέντευξή του στη "Γουόλ Στριτ Τζέρναλ" ο επικεφαλής της Google.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 37 επισκέπτες και κανένα μέλος