Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα..."Το τελευταίο κάστρο έπεσε", αναφέρει χαρακτηριστικά η αγορά των videogames για το γεγονός πως και το PlayStation 3 είναι πλέον στο στόχαστρο των hackers, ωστόσο η Sony δείχνει να θέλει να δώσει σκληρή μάχη. Όπως ήταν φυσιολογικό, λοιπόν, μετά την κυκλοφορία του γνωστού PS3 Jailbreak που μπορεί να επιτρέψει στο σύστημα να αναπαράγει μη εγκεκριμένο λογισμικό, η ιαπωνική εταιρία έδωσε στην κυκλοφορία μία νέα έκδοση λογισμικού που είναι υποχρεωτική και κλείνει τα όποια κενά ασφαλείας είχαν εμφανιστεί μέχρι σήμερα.

Περισσότερα...Την έναρξη λειτουργίας της τηλεοπτικής πλατφόρμας του ιντερνετικού κολοσσού, Google, προανήγγειλε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, Έρικ Σμίντ, στην διεθνή έκθεση τεχνολογίας, στο Βερολίνο. Το Google TV θα αρχίσει να εκπέμπει μέσω διαδικτύου, το φθινόπωρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, και "αργότερα σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Έρικ Σμιντ, διευκρινίζοντας ότι "το αργότερο το 2011", η τηλεοπτική πλατφόρμα της εταιρίας θα είναι προσβάσιμη σε όλους. Η Google συνεργάζεται για την τηλεοπτική της πλατφόρμα με τις εταιρίες Sony

Περισσότερα...Τέσσερα χρόνια μετά την ολοκλήρωση της σχετικής εξαγοράς, η AMD ανακοίνωσε πως από την επόμενη γενιά καρτών γραφικών θα σταματήσει να αναφέρει στα προϊόντα την ονομασία της ΑΤΙ. Με αυτή την εξέλιξη, λήγει και επίσημα η πολύ μεγάλης διάρκειας κόντρα της ATI με την nVidia στην αγορά και ευελπιστούμε πως η AMD θα συνεχίσει να προσφέρει το ίδιο ποιοτικά προϊόντα και στη συνέχεια της πορείας της.

Περισσότερα...H Google ανακοίνωσε πως ξεκινάει να λειτουργεί σε beta φάση έναν μηχανισμό που θα μπορεί να βοηθάει το χρήστη να οργανώνει καλύτερα την αλληλογραφία που διαχειρίζεται μέσω της υπηρεσίας Gmail. Ο εν λόγω μηχανισμός θα επιτρέπει το διαχωρισμό ανάμεσα σε μηνύματα υψηλής και χαμηλής προτεραιότητας και σημαντικότητας. Ο φάκελος των εισερχομένων θα αρχίσει να χωρίζεται σε υπο-φακέλους και ο χρήστης θα μπορεί να έχει καλύτερο έλεγχό του.

Περισσότερα...Διαθέσιμη μέσω της επίσημης σελίδας της Mozilla βρίσκεται από τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 23 Αυγούστου η τέταρτη beta έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος πλοήγησης Firefox. Το πρόγραμμα προσφέρεται για κατέβασμα από τη διεύθυνση http://www.mozilla.com/en-US/firefox/beta/ και ήδη έχει διατεθεί σε εκατομμύρια χρήστες από τα ξημερώματα. Από τα νέα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η εμφάνιση Aero Glass για τα Windows Vista και Windows 7, η απουσία των menu κειμένου

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 32 επισκέπτες και κανένα μέλος