Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Η ελληνική έκδοση του Microsoft Office 2010 διατίθεται από τις 27 Αυγούστου σε καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Με την ευκαιρία της διάθεσης της ελληνικής έκδοσης του νέου Office, η κα Μαρία Τσιλίρα, Office Marketing Manager της Microsoft Ελλάς, σημείωσε τα ακόλουθα:

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε τον Ιούνιο το Office 2010 που έδωσε στους χρήστες τη δυνατότητα να εργαστούν αποτελεσματικά από οπουδήποτε και αν βρίσκονται, να επεξεργάζονται αρχεία ταυτόχρονα

Περισσότερα...H δημοφιλέστερη ίσως εφαρμογή για μηχανικούς, το AutoCAD χρησιμοποιείται από 10 εκατομμύρια επαγγελματίες διεθνώς, σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξής του. Η απόφαση της Autodesk να διαθέσει ξανά μια έκδοση για τους υπολογιστές της Apple ήταν αποτέλεσμα των «διαρκώς αυξανόμενων σχετικών αιτημάτων από τους πελάτες της».

Στο δικτυακό της τόπο, η Audodesk δίνει δέκα λόγους για να επιλέξει κανείς AutoCAD για Mac.

Περισσότερα...Το σουηδικό Κόμμα Πειρατών, το οποίο μάχεται κατά της πνευματικής ιδιοκτησίας και των περιορισμών στη λειτουργία του Διαδικτύου, ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενήσει σε δικούς του διακομιστές το WikiLeaks, το δικτυακό τόπο που δημοσιοποίησε χιλιάδες απόρρητα έγγραφα του αμερικανικού Πενταγώνου.

«Το Κόμμα Πειρατών θα προσφέρει δωρεάν εύρος ζώνης και φιλοξενία στο WikiLeaks στο πλαίσιο της πολιτικής αποστολής του» αναφέρει ανακοίνωση

Περισσότερα...Σε νέο μέρος, με νέα διάθεση και νέες ιδέες εκκινεί η νέα σεζόν για το Open Coffee στη Θεσσαλονίκη. Πρεμιέρα την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 19.00 στο ξενοδοχείο Δάιος το οποίο γίνεται το νέο στέκι των συναντήσεων μας.

Περισσότερα...Η Samsung αξιοποίησε το βήμα που της προσέφερε η έκθεση IFA του Βερολίνου και παρουσίασε το πολυσυζητημένο Gallaxy Tab. Πρόκειται για ένα tablet με διαγώνιο οθόνης 7 ιντσών, το οποίο μπορεί από άποψη μεγέθους να μην αποτελεί άμεσο ανταγωνισμό για το iPad, ωστόσο έρχεται για να ανακόψει την προέλαση της ταμπλέτας που παρουσίασε πριν από λίγους μήνες η Apple. Η Samsung έχει επιλέξει το Android για λειτουργικό σύστημα του Galaxy Tab.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 102 επισκέπτες και κανένα μέλος