Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Ένα νέο σύστημα ηλεκτρονικής ανάγνωσης χειλιών εξελίσσουν ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Αγγλίας (UEA). Το σύστημα αυτό θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ στην αντιμετώπιση του εγκλήματος, εφ'όσον θα μπορεί να συλλέξει δεδομένα για την ανάγνωση χειλιών και θα τα χρησιμοποιήσει για τη δημιουργία συστήματος αυτόματης μετατροπής των κινήσεων των χειλιών σε κείμενο, και μάλιστα σε ποικιλία γλωσσών.

Για την υλοποίηση του συστήματος

Περισσότερα...Η Google ακούγεται ότι διαπραγματεύεται με τα στούντιο Hollywood για την έναρξη μιας νέας υπηρεσίας που θα έφερνε περισσότερα μετρητά στις καταθέσεις της. Την υπηρεσία ενοικίασης ταινιών ή καλύτερα της υπηρεσίας pay per view (πλήρωσε για να δεις).

Η υπηρεσία αυτή του YouTube σχεδιάζεται να προωθηθεί μέχρι το τέλος αυτού του έτους και θα επιτρέπει στους χρήστες να πληρώσει περίπου $5 προκειμένου να απολαύσουν

Περισσότερα...To YouTube ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πως πλέον θα επιτρέπει στους χρήστες του που έχουν λογαριασμό, να ανεβάζουν videos διάρκειας μέχρι και 15 λεπτών, αντί για τα 10 που ήταν το όριο μέχρι σήμερα. Η εταιρία δήλωσε πως μπόρεσε να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι το σύστημα προστασίας περιεχομένου που έχει μπορεί πλέον να αναγνωρίζει πιο εύκολα την ταυτότητα ενός video και αν αυτό περιέχει υλικό, δικαιώματα του οποίου ανήκουν σε κάποια εταιρία και όχι στον ίδιο το χρήστη.

Περισσότερα...H Apple ανακοίνωσε την πλήρη ανανέωση της σειράς iMac. Ταυτόχρονα παρουσίασε μια σειρά νέων προϊόντων που περιλαμβάνουν: την οθόνη 27" LED Cinema, τον ισχυρό δωδεκαπύρηνο Mac Pro καθώς και το πρωτοποριακό Magic Τrackpad.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 55 επισκέπτες και κανένα μέλος