Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Δεκάδες είναι οι φορές που έχω λάβει το εν λόγω e-mail το οποίο με ενημερώνει πως η σύνδεση του λογαριασμού μου έχει παγώσει. Ποιανού λογαριασμού; Αυτού της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Εγώ βέβαια δεν έχω καν λογαριασμό στην τράπεζα αυτή αλλά ο αποστολέας δεν το γνωρίζει. Πρόκειται για ένα e-mail εξαπάτησης που σκοπό έχει να αντλήσει στοιχεία από εσάς για το λογαριασμό σας στη συγκεκριμένη τράπεζα.

Περισσότερα...Εκεί που κατεβάζετε όμορφα κι ωραία τα νέα σας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αντιλαμβάνεστε πως είστε κληρονόμος ενός αξιοπρεπούς χρηματικού ποσού. Αυτά βέβαια σας τα λέει ο αποστολέας, κάποιος νομικός σύμβουλος, συνήθως, από την Πορτογαλία ή την Ισπανία. Προσοχή όμως γιατί δεν πλουτίσατε ακόμη, ούτε είχατε κάποιον πλούσιο θείο από τα μακρινά. Απλά πρόκειται για μία κλασσική περίπτωση εξαπάτησης μέσω διαδικτύου.

Περισσότερα...Τα νέα κινητά τηλέφωνα «Μπλάκμπερι» (BlackΒerry), που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, είναι εξοπλισμένα και με μια ελληνική εφεύρεση. Τα κινητά αυτά διαθέτουν τη συσκευή Miroamer, που δημιούργησε ο ομογενής Γιώργος Πάρθημος από τη Μελβούρνη. Πρόκειται, ουσιαστικά, για το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο αυτοκινήτου, που τώρα επεκτείνεται και στα κινητά BlackΒerry.

Περισσότερα...O αντιπρόεδρος του τμήματος των Windows Tammi Reller, παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια πρόσφατης εκδήλωσης πως το 74% των επαγγελματικών PCs συνεχίζουν να λειτουργούν με τα Windows XP. Παρά την κυκλοφορία των Windows Vista και Windows 7 μέσα στην τελευταία τριετία, ένα σημαντικό μέρος των υπολογιστών που χρησιμοποιούνται σε χώρους εργασίας, αρνούνται να περάσουν στα νέα δεδομένα, με αποτέλεσμα οι δυνατότητες να περιορίζονται κατά πολύ.

Περισσότερα...Σε νέα εποχή εισήλθε το Πυροσβεστικό Σώμα, θέτοντας σε λειτουργία το επίσημο twitter account στη διεύθυνση http://twitter.com/pyrosvestiki. Θα δημοσιεύονται οι επίσημες ανακοινώσεις, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τον πολίτη. Στο twitter του Πυροσβεστικού Σώματος θα δημοσιεύονται στο εξής οι επίσημες ανακοινώσεις, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τον πολίτη, όπως συμβουλές πυρασφάλειας, τρόποι κατάταξης εθελοντών κ.λπ.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 64 επισκέπτες και κανένα μέλος