Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Μαζικές μηνύσεις κατά χρηστών που μοιράζονται υλικό προστατευμένο από την αντιγραφή μέσω  δικτύων torrent πρόκειται να υποβληθούν σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες. Το TorrentFreak.com αναφέρει ότι συγκεντρώνονται στοιχεία (διευθύνσεις IP) ώστε να ζητηθεί από το εκάστοτε αρμόδιο δικαστήριο να αποκαλυφθούν ονόματα και διευθύνσεις των χρηστών. Εάν κάτι τέτοιο επιτευχθεί, θα αποστέλλεται μέσω ταχυδρομείου τελεσίγραφο στους παρανομούντες για επίκειμενη δίωξή τους, εκτός εάν συμφωνήσουν σε εξωδικαστικό διακανονισμό ύψους αρκετών εκατοντάδων δολαρίων έως και δύο χιλιάδων δολαρίων.

Περισσότερα...Η Microsoft διαμηνύει ότι από τις 13 Ιουλίου 2010 δεν παρέχει πλέον τεχνική υποστήριξη για αυτές τις εκδόσεις των Windows. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία δεν θα εκδίδει στο εξής ενημερώσεις για τις δύο αυτές εκδόσεις του λειτουργικού της, μεταξύ των οποίων εκείνες για την ασφάλειά του (security update) και αναβαθμίσεις για την σταθερότητα του συστήματος (reliability update), όπως οδηγούς για νέο υλικό (driver) και φυσικά, δεν θα παρέχει τεχνική υποστήριξη για αυτά.

Περισσότερα...Μια πρωτοβουλία φοιτητών του τμήματος Εφαρμογών στη Διοίκηση και Οικονομία (ΕΠΔΟ) του ΤΕΙ Μεσολογγίου έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση τις τελευταίες ημέρες στο κοινό του διαδικτύου. Πρόκειται για ένα online παιχνίδι γρίφων στο οποίο ο χρήστης βλέπει την ιστορία να εξελίσσεται σε video επεισόδια καθώς λύνει ένα-ένα τα μυστήρια / quiz που του εμφανίζονται. Η υπόθεση του είναι μυστηριώδης ...

Περισσότερα...Η Apple απέκλεισε τελικά από το App Store έναν Βιετναμέζο προγραμματιστή που εισέβαλε σε ξένους λογαριασμούς στο iTunes για να αγοράζει τις δικές του εφαρμογές και να τις ανεβάζει στη λίστα των μπεστ σέλερ. Περίπου 400 χρήστες του iTunes App Store διαμαρτυρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για αγορές εφαρμογών που είχαν πραγματοποιηθεί στο όνομά τους.

Περισσότερα...Τη συνδρομή των χρηστών του Διαδικτύου ζητά τώρα η διεθνής αστυνομία Interpol προκειμένου να εντοπίσει καταζητούμενους που διαφεύγουν των ερευνών της. Φωτογραφίες συνολικά 26 φυγόδικων από όλο τον κόσμο δημοσιεύονται σε chatroom και υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 40 επισκέπτες και κανένα μέλος