Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Άγνωστοι χάκερ παραποίησαν σελίδες του YouTube με αναδυόμενα χρωματιστά παράθυρα που οδηγούσαν τους χρήστες σε πορνογραφικούς δικτυακούς τόπους, πριν τελικά οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας κλείσουν το κενό ασφάλειας. Σε μια άλλη εξέλιξη, χρήστες του iTunes αναφέρουν παράνομες αγορές στο όνομά τους, οι οποίες όμως δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από την Apple.

Περισσότερα...Η τελευταία απόπειρα της Microsoft να εισέλθει στην αναπτυσσόμενη αγορά των smartphone φαίνεται ότι απέτυχε: Λιγότερο από δύο μήνες μετά το λανσάρισμα των κινητών Kin One και Kin Two στις ΗΠΑ, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τα σχέδια για τη διάθεσή τους σε άλλες αγορές.

Περισσότερα...Νέα υψηλή ανάλυση της τάξης του 4Κ (4096x2304 pixels) στα βίντεο του YouTube. Για να καταλάβετε το μέγεθος της ανάλυσης αυτής, για να δείτε ιδανικά ένα βίντεο θα χρειαστείτε μία οθόνη 300 ιντσών. Η τεχνολογία IMAX χρησιμοποιεί δύο προβολείς από 2Κ ο καθένας.

Περισσότερα...Κάτοχος του νέου iPhone 4 στέλνει μήνυμα στον Steve Jobs, το αφεντικό της Apple, και του παραπονιέται πως όταν κρατάει το τηλέφωνο καλύπτοντας την αριστερή κάτω γωνία με το χέρι της (πράγμα απολύτως φυσιολογικό, αν μας ρωτήσετε) η λήψη του σήματος είναι εξαιρετικά κακή.

Περισσότερα...Η Apple αποδέχεται την ελαττωματική ένδειξη του σήματος στα τηλέφωνα iPhone, τονίζοντας πως είναι υπερβολική ενώ την ίδια ώρα υπόσχεται να επιδιορθώσει το πρόβλημα, έπειτα από παράπονα καταναλωτών για την αποτελεσματικότητα της κεραίας του τηλεφώνου τους.Από την εταιρεία υποστηρίζουν πως το πρόβλημα ξεκινάει από το 2007 που πρωτοκατασκευάστηκε η συσκευή.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 57 επισκέπτες και κανένα μέλος