Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Η Φινλανδία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που έκανε δικαίωμα την πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στο Ίντερνετ, εξασφαλίζοντας σε όλους τους Φινλανδούς μια σύνδεση αυτού του τύπου, έγινε γνωστό από την κυβέρνηση.

Περισσότερα...Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στα πρώτα στάδια της πορείας των Windows 7 στην αγορά των υπολογιστών, ωστόσο ήδη άρχισαν να διαρρέουν οι πρώτες λειτουργίες που θα υποστηρίζονται στο επόμενο λειτουργικό της Microsoft. Όπως καταγράφει ο blogger Francisco Martin Garcia, το περιφερειακό Kinect θα είναι απόλυτα συμβατό με τα Windows 8 και κατά πάσα πιθανότητα θα αντικαταστήσει τις παραδοσιακές webcams στην επόμενη γενιά.

Περισσότερα...H Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Windows 7 έγιναν το πιο γρήγορο σε πωλήσεις λογισμικό της εταιρίας, αφού από τον περασμένο Οκτώβριο κατάφεραν να φτάσουν στα χέρια 150 εκατομμυρίων καταναλωτών. Ο εν λόγω αριθμός δείχνει ότι ένα αυθεντικό αντίτυπο του νέου λειτουργικού πωλείται κάθε δευτερόλεπτο και οι αναλυτές τονίζουν ότι μέσα στους επόμενους μήνες, τα Windows 7 θα προσπεράσουν τα Windows Vista σε επίπεδα μεριδίου αγοράς.

Περισσότερα...Μια ευκολία που συνήθως υπάρχει στις σύγχρονες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές προσθέτει σταδιακά στις φωτογραφίες του Facebook η μικρή ομάδα προγραμματιστών της Divvyshot που ενσωματώθηκε πρόσφατα στην ομάδα του: αυτόματο εντοπισμό προσώπου στις φωτογραφίες και ευκολία στην εισαγωγή tag (ετικετών, δηλαδή ονόματος του εικονιζόμενου προσώπου).

Περισσότερα...Ακόμα μια ήττα για τους πολέμιους της πνευματικής ιδιοκτησίας στο Διαδίκτυο. Η σουηδική ομάδα Piratbyran, από τη οποία γεννήθηκε η γνωστή υπηρεσία ανταλλαγής αρχείων Pirate Bay, ανακοίνωσε τη διάλυσή της έπειτα από το θάνατο ενός βασικού μέλους της.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 55 επισκέπτες και κανένα μέλος