Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Στο πλαίσιο του τεχνολογικού συνεδρίου CommunicAsia, η Sony Ericsson ανακοίνωσε τις νέες συσκευές X8, Yendo και Cedar που εμπλουτίζουν τις σειρές  Xperia, Walkman και Greenheart αντίστοιχα. Το X8 είναι βασισμένο στην πλατφόρμα Android και διαθέτει λειτουργίες όπως το Timescape, ενώ μέσα από το User Interface της Sony Ericsson, ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει στις 4 γωνίες της κεντρικής οθόνης τα αγαπημένα του applications για άμεση πρόσβαση.

Περισσότερα...Motorola, Verizon Wireless, Google και Adobe παρουσίασαν στις 23 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη το Droid X, ένα smartphone στην αιχμή της τεχνολογίας: οπλισμένο με την νεότερη έκδοση του λειτουργικού Android με την στήριξη του Google, Adobe Flash, κάμερα 8Mpixel, θύρα HDMI, βίντεο 720p, επεξεργαστή 1GHz, τη μεγαλύτερη οθόνη αφής για smartphone 4,3 ιντσών και νέες εφαρμογές, το Droid X θα παλέψει με το iPhone 4 (που κυκλοφορεί 24 Ιουνίου 2010 σε συνεργασία με την AT&T) και το HTC Evo 4G που κυκλοφόρησε λίγες μόλις ημέρες νωρίτερα από τη Sprint.

Περισσότερα...Ο φορέας που επιβλέπει τις βασικές λειτουργίες του Διαδικτύου φαίνεται πως αναγνωρίζει ότι η πορνογραφία είναι σημαντικό κομμάτι του Παγκόσμιου Ιστού: Ενέκρινε τελικά τη δημιουργία του «ροζ» ονόματος χώρου .xxx, το οποίο είχε απορρίψει τρεις φορές από το 2000.

Περισσότερα...Έχετε αποφασίσει πού θα κάνετε διακοπές φέτος; Διαλέξατε να μείνετε κοντά σε μια όμορφη παραλία ή να αράξετε το σκάφος σας σε μια οργανωμένη μαρίνα; Είστε σίγουροι ότι το μέρος που επιλέξατε θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας;

Περισσότερα...Μια διαδικτυακή εφαρμογή που αναλαμβάνει την (βασική) επεξεργασία και την δημιουργία βίντεο έθεσε στην υπηρεσία των μελών του το YouTube του Google. Ο YouTube Video Editor είναι διαθέσιμος από τις 16 Ιουνίου 2010 στο TestTube και παρά το γεγονός ότι δεν έχει το πλήθος των λειτουργιών μιας εφαρμογής video editing, θεωρείται ήδη μια χρήσιμη πρόταση για τους δημιουργούς βίντεο που συχνάζουν στο YouTube.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 71 επισκέπτες και κανένα μέλος