Δωρεάν εφαρμογές

Σε αυτήν την ενότητα παρουσιάζουμε εφαρμογές οι οποίες μπορούν να εγκατασταθούν στον Η/Υ μας χωρίς να είμαστε αναγκασμένοι να πληρώσουμε για να τις αποκτήσουμε (freeware).

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.

Υποκατηγορίες

Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να βρείτε εφαρμογές που ως σκοπό έχουν να μας προστατεύσουν από ιούς, malware, spyware κ.λπ..

Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει λειτουργικά συστήματα που διατίθενται σε όλους μας δωρεάν για χρήση.

Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει εφαρμογές σχετικές με τον ήχο δηλαδή σχετικές με εγγραφή CD ήχου, με επεξεργασία αρχείων ήχου, με rip μουσικών αρχείων από Audio CD κ.ά..

Εδώ θα βρείτε εργαλεία που αφορούν video authoring, μετατροπείς αρχείων, εργαλέια για ενσωμάτωση υποτίτλων κ.ά.

Εδώ θα βρείτε εργαλεία τα οποία μας βοηθούν να κρατούμε σε φόρμα τον Η/Υ μας, εργαλεία ανάκτησης δεδομένων, διαχείρισης της registry κ.ά..

Το Portable Document Format (PDF) χρησιμοποιείται κατά κόρον για τη δημοσίευση εγγράφων στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Κάποιες εφαρμογές σχετικές με αυτό το φορμά, μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Εδώ έχουν θέση εφαρμογές γραφείου ή διάφορα εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πρόσθετα με κάποια σουίτα γραφείου όπως το MS Office.

Με το σάλο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση για τη συλλογή αποδείξεων από τα εμπορικά καταστήματα και τους ιδιώτες, πολλές εφαρμογές έχουν εμφανιστεί με σκοπό να βοηθήσουν τον κάθε χρήστη στην καταχώρηση των αποδείξεων αυτών. Εδώ θα βρείτε κάποιες από τις εφαρμογές αυτές.

Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που μας βοηθούν να επικοινωνούμε με τους συνανθρώπους μας, είτε αυτοί βρίσκονται στο διπλανό γραφείο, είτε στην άλλη άκρη του κόσμου. Εδώ θα σας παρουσιάσουμε μερικές από τις εφαρμογές αυτές.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 76 επισκέπτες και κανένα μέλος