Διαγράψατε κατά λάθος κάποιο σημαντικό αρχείο; Χάσατε κάτι πολύ σημαντικό ενώ ο Η/Υ σας κόλλησε; Κανένα πρόβλημα! Το Recuva ανακτά διαγραμμένα αρχεία από τον Η/Υ σας που τρέχει σε λειτουργικό Windows, είτε αυτά διαγράφηκαν από τον κάδο ανακύκλωσης, είτε από τη ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή ή το MP3 player σας.

Δείτε τις λειτουργίες του:

Επαναφορά διαγραμμένων αρχείων
Διαγράψατε κατά λάθος ένα αρχείο; Το Recuva επαναφέρει χαμένα αρχεία από τον Η/Υ σας, το USB drive σας, την φωτογραφική σας μηχανή ή το iPod σας.

Επαναφορά από κατεστραμμένους ή φορμαρισμένους δίσκους
Ακόμη κι αν φορμάρατε έναν δίσκο και φαίνεται άδειος, το Recuva μπορεί να βρει τα αρχεία σας σε αυτόν.

Επαναφορά διαγραμμένων emails
Αδειάσατε τον φάκελο με τα διαγραμμένα σας email και τα θέλετε πίσω; Το Recuva' υποστηρίζει πλήρως τις εφαρμογές Microsoft Outlook Express, Mozilla Thunderbird και Windows Live Mail.

Επαναφορά διαγραμμένων αρχείων ήχου από iPod
Διαγράψατε μουσική από το iPod ή το MP3 player; Κανένα πρόβλημα. Το Recuva θα τα επαναφέρει μαζί με τις επιπρόσθετες πληροφορίες.

Επαναφορά μη αποθηκευμένων εγγράφων Word
Τερματίστηκε λόγω κάποιου σφάλματος το Microsoft Word ή μήπως ξεχάσατε να αποθηκεύσετε ένα πολύ σημαντικό έγγραφο Word; Κανένα πρόβλημα με το Recuva! Αφού μπορεί να επανακτήσει έγγραφα Word από τα προσωρινά αρχεία.

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης
Αν χρειάζεστε τα αρχεία σας αμέσως χωρίς να μπλέκεστε με επιλογές, ο οδηγός γρήγορης εκκίνησης είναι η απάντηση.

Σάρωση σε βάθος
Το Recuva μπορεί να βρει τα περισσότερα αρχεία μέσα σε ένα λεπτό. can find most files within a minute. Εκτός κι αν το ρυθμίσετε για σάρωση σε βάθος για να ψάξει για πιο βαθιά θαμμένα αρχεία.

Ασφαλής διαγραφή αρχείων  για μόνιμη διαγραφή
Θέλετε να προστατέψετε τα διαγραμμένα σας αρχεία; Το Recuva σας επιτρέπει να διαγράψετε μόνιμα κάθε ίχνος των διαγραμμένων αρχείων.

Portable έκδοση
Πάρτε το Recuva μαζί σας όπου κι αν πάτε στην portable έκδοσή του.

URL: http://www.piriform.com/recuva

Recuva


Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 107 επισκέπτες και κανένα μέλος