Το Qnext είναι η παγκόσμια πιό προηγμένη επικοινωνία & διανομή ενός λογισμικού που συνδυάζει την επικοινωνία, τη ραδιοφωνική αναμετάδοση, και τα ψηφιακά μέσα, και όλα αυτά σε μια μεμονωμένη και εύχρηστη εφαρμογή. Το Qnext καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών και των επιχειρηματικών χρηστών που θέλουν να παγιώσουν τις επαφές τους και να επικοινωνήσουν αμέσως, να συνεργαστούν και να μοιραστούν το ψηφιακό περιεχόμενο με τον οποιονδήποτε, οπουδήποτε σε πραγματικό χρόνο.

Με το Qnext μπορείτε να αρχίστε την επικοινωνία - με τηλεδιάσκεψη με μέχρι 4 ανθρώπους ή διάσκεψη φωνής με μέχρι 8 ανθρώπους. Χρησιμοποιήστε τον messenger του Qnext για να σας κρατήσετε συνδεμένους με όλου δημοφιλούς IM, όπως το Yahoo! , το AIM, το ICQ, το Google Talk, το iChat, και το MSN. Οι υπηρεσίες File Shating και Photo Sharing του Qnext σας επιτρέπουν να μοιραστείτε αμέσως τα έγγραφα, τα αρχεία, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική σας.

Σύρτε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελλο οποιουδήποτε μεγέθους επάνω σε οποιοδήποτε χρήστη που έχετε στις επαφές σας στο Qnext. Ο απομακρυσμένος χρήστης θα λάβει το αρχείο σας με πλήρη ασφάλεια (κρυπτογράφηση SSL).

URL: http://www.qnext.com/

Qnext


Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 194 επισκέπτες και κανένα μέλος