Ιστοσελίδες που αξίζει να επισκεφτείτε και δεν ανήκουν σε κάποια άλλη κατηγορία.

Future Business School
Tο Future Business School προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα σπουδών όπως Πληροφορική (Χειρισμό Η/Υ, Σχεδιαστικά Προγράμματα, Τεχνικός Η/Υ & Δικτύων, Προγραμματισμό), Μηχανογραφημένη Λογιστική, Δημόσιες Σχέσεις, Marketing, Management κ.ά..

Μακεδονικό πάρκο
Το Μακεδονικό πάρκο και η ιστορία του.

Pan-Macedonian Association, USA
Ιστορία και εικόνες της Μακεδονίας.

Macedonian Information Center
Πληροφορίες για τη Μακεδονία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

SafeLine
Η SafeLine είναι μια Ανοικτή Γραμμή (HotLine) που δέχεται καταγγελίες για δικτυακούς τόπους (websites) ή υπηρεσίες νέων (newsgroups) που εσείς βρήκατε στο Διαδίκτυο.

Μονάδα Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ "Π. & Α. Κυριακού"

Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων ((ΚΕ.Π.Ε.Α./Γ.Σ.Ε.Ε.))
Το ΚΕ.Π.Ε.Α. έχει στελεχωθεί με επιστήμονες και συνδικαλιστές φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα μέσον έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης προς τους εργαζόμενους και άνεργους, Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες, για θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και μεταναστευτικής πολιτικής καθώς και για θέματα απασχόλησης και κατάρτισης.

e-yliko.gr
Η Επίσημη Εκπαιδευτική Πύλη του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Πανευρωπαϊκό Σύστημα Πληροφόρησης για τα Ηλεκτρονικά Παιχνίδια
Το σύστημα ηλικιακών διαβαθμίσεων με την ονομασία Πανευρωπαϊκό Σύστημα Πληροφόρησης για τα Ηλεκτρονικά Παιχνίδια (Pan-European Game Information – PEGI) δημιουργήθηκε προκειμένου να βοηθήσει τους Ευρωπαίους γονείς να λαμβάνουν υπεύθυνες αποφάσεις σχετικά με την αγορά παιχνιδιών υπολογιστή.

go-online.gr - Δικτυωθείτε
Το go-online.gr, επίσημος κόμβος της "Εκπαιδευτικής Στήριξης του Δικτυωθείτε", έχει ως σκοπό την παροχή πληροφόρησης προς τις ΜΜΕ που εντάσσονται στο πρόγραμμα "ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ" σχετικά με τις ΤΠΕ και το ηλεκτρονικό επιχειρείν καθώς και υπηρεσιών υποστήριξης για να τις ενσωματώσουν στη λειτουργία τους.

Δικτυακή πύλη της ΕΕ για την υγεία
Η Γενική Διεύθυνση Υγείας και Καταναλωτών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τη δικτυακή πύλη Υγεία-EΕ (επίσημη δικτυακή πύλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την υγεία) καθώς και ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και στοιχείων για θέματα και δράσεις στον τομέα της υγείας τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε διεθνές επίπεδο...

Εθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης
Η Εθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης ermis αποτελεί την ενιαία Κυβερνητική Διαδικτυακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης για την πληροφόρηση πολιτών και επιχειρήσεων και την ασφαλή διεκπεραίωση υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ο ermis αποσκοπεί, μέσα από ένα σύνολο δράσεων, στο γενικότερο εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης και στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς τον πολίτη.

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Για Αθήνα:
* Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Λ. Αλεξάνδρας 173, Τ.Κ. 115 22 Αθήνα
Fax: 210 6476462
Τηλ. : 210 6476464, 210-6476000
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για Θεσσαλονίκη:
Μοναστηρίου 326, Τ.Κ. 541 21 Θεσσαλονίκη
Fax: 2310 559929
Τηλ.: 2310 388370-5, 2310-388000
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Η προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής αποτελεί θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Ο νόμος παρέχει ορισμένα δικαιώματα στα φυσικά πρόσωπα (τα υποκείμενα των δεδομένων) και θέτει συγκεκριμένες υποχρεώσεις σε όσους τηρούν και επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα (τους υπευθύνους επεξεργασίας).


Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 155 επισκέπτες και κανένα μέλος