Υγεία

Περισσότερα... Αν είναι να την πιείτε καλό θα ήταν να αφήσετε το αμάξι στο σπίτι γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως θα καταλήξετε στο αυτόφωρο για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ακόμη και με ένα ποτήρι.

Έφθασε η πιο δυνατή μπύρα στον κόσμο: αρκεί μόνο μία γουλιά για να χτυπήσει η συσκευή του αλκοτέστ «κόκκινο». Πρόκειται για τη Sink the Bismarck (Βυθίσατε το Μπίσμαρκ), της σκοτσέζικης ζυθοποιίας BrewDog και απευθύνεται μόνο σε γερούς πότες καθώς έχει 41% περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Περισσότερα...Την προσοχή μας στα τζάκια και τις ξυλόσομπες εφιστούν δανοί επιστήμονες, καθώς θεωρούν πως ευθύνονται για την εκδήλωση διαφόρων ασθενειών, όπως καρδιοπάθειες, άσθμα και βρογχίτιδες. Δανοί ερευνητές του Τμήματος Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης ανέλυσαν τα αόρατα σωματίδια που αιωρούνταν σε δωμάτια ενός χωριού της Δανίας εξαιτίας του καψίματος ξύλων και συμπέραναν ότι είναι αρκετά μικρά για να εισχωρούν στα πιο βαθιά σημεία των πνευμόνων.

Περισσότερα... Δωρεάν τεστ Παπανικολάου θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν όλες οι γυναίκες από 15 ετών και άνω, στα δημόσια και πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας που διαθέτουν γυναικολογική κλινική, από  τις 24 έως τις 31 Ιανουαρίου 2011.

Το πρόγραμμα δωρεάν προσυμπτωματικών ελέγχων, που θα πραγματοποιηθεί σε όλη την επικράτεια, υλοποιείται στο πλαίσιο του εθνικού σχεδίου δράσης για τον καρκίνο, με αφορμή την 5η ευρωπαϊκή εβδομάδα πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Περισσότερα...Έχετε ποτέ σκεφτεί να κάνετε καρδιογράφημα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας έχοντας μαζί μας μόνο το iPhone4. Αν όχι, ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να σκεφτείτε αυτό το ενδεχόμενο πολύ σοβαρά.

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, το iPhonECG κάνει αυτό ακριβώς. Απαιτούνται λοιπόν, λίγα δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει να καταγράφει δεδομένα που μεταδίδει κάπου κεντρικά, ενώ μετά από 2-3 δευτερόλεπτα ανιχνεύει και τον παλμό της καρδιάς.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 επισκέπτες και κανένα μέλος