Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Η εταιρία Opera ανακοίνωσε πως μετά την ένταξη της εφαρμογής επιλογής προγράμματος πλοήγησης από τη Microsoft στα Windows, οι χρήστες του ομώνυμου browser διπλασιάστηκαν. H εν λόγω πράξη από πλευράς της εταιρίας του Redmond έλαβε χώρα μετά από την απαραίτητη πίεση και πλέον δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να διαλέξει από μόνος του ποιο browser θα χρησιμοποιήσει στο περιβάλλον των Windows.

Περίπου 100 οδηγοί στο Τέξας έμειναν άναυδοι όταν είδαν τα αυτοκίνητά τους να σβήνουν στα καλά καθούμενα και με την κόρνα να χτυπάει ασταμάτητα. Είχαν πέσει θύματα ενός 20χρονου φαρσέρ, ο οποίος άλλαζε μέσω Διαδικτύου τις ρυθμίσεις στο αντικλεπτικό σύστημα των οχημάτων.

Περισσότερα...Η Google έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με τη Sony και την Intel για την ανάπτυξη μιας τηλεοπτικής πλατφόρμας που θα φέρει το Διαδίκτυο σε μια νέα γενιά τηλεοπτικών δεκτών και αποκωδικοποιητών, γράφουν οι Times της Νέας Υόρκης.

Περισσότερα...Μυστικοί πράκτορες του FBI και άλλων ομοσπονδιακών υπηρεσιών δημιουργούν προφίλ σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία και προσπαθούν να αποσπάσουν πληροφορίες για υπόπτους, επιβεβαιώνει εσωτερικό έγγραφο του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης.

Περισσότερα...Πριν από ένα μήνα περίπου η Google ανακοίνωσε πως θα προσφέρει πιλοτικά σε συγκεκριμένες πόλεις των ΗΠΑ συνδέσεις διαδικτύου με ταχύτητα 1Gbps. Αυτό βέβαια όπως είναι φυσικό δημιούργησε αντιδράσεις από τη μεριά των Αμερικανικών παρόχων διαδικτυακών συνδέσεων (ISP).

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 82 επισκέπτες και κανένα μέλος