Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Την υπηρεσία «Ρerson Finder: Chile Earthquake», για την αναζήτηση και τον εντοπισμό ατόμων που βρίσκονται στη Χιλή, ενεργοποίησε η Google.

Οι χρήστες μπορούν να δώσουν πληροφορίες για κάποιο πρόσωπο ή να κάνουν έρευνα για να το εντοπίσουν, πληκτρολογώντας το όνομά του. Η υπηρεσία διατίθεται στην αγγλική και την ισπανική γλώσσα και η ηλεκτρονική της διεύθυνση είναι: chilepersonfinder.appspot.com.

Περισσότερα...Και στην Ελληνική γλώσσα είναι πλέον διαθέσιμο το δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς και άλλες όμοιες απειλές της Microsoft, Security Essentials. Πιο συγκεκριμένα, από τις 17 Φεβρουαρίου το Ελληνικό κοινό μπορεί ήδη να επισκεφτεί την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.microsoft.com/security_essentials/ με σκοπό την λήψη και εγκατάσταση της Ελληνικής έκδοσης του συγκεκριμένου λογισμικού.

Περισσότερα...Μία νέα λύση απέναντι στη μάστιγα των ιών των Η/Υ σχεδιάζει η εταιρία Kaspersky, η οποία αποκάλυψε πως εργάζεται πάνω σε μία νέα hardware συσκευή. Τι εννοούμε λέγοντας hardware avtivirus όμως; Ότι αντί να έχουμε ένα λογισμικό προστασίας από τους ιούς, η Kaspersky μας προτείνει ένα ειδικό περιφερειακό που θα συνδέεται ενδιάμεσα στο σκληρό δίσκο και τη motherboard και το οποίο θα αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία.

Περισσότερα... Και οι τρεις ταινίες που είναι φέτος υποψήφιες για Όσκαρ Οπτικών Εφέ δημιουργήθηκαν με λογισμικό της Autodesk, μιας εταιρείας που ξεκίνησε με προγράμματα σχεδιασμού για αρχιτέκτονες και μηχανικούς αλλά επεκτείνεται τώρα στο χώρο του θεάματος με τεχνολογίες όπως η «εικονική κάμερα» του Τζέιμς Κάμερον. Το Avatar, το District 9 και το Star Trek «είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά τη δημιουργία οπτικών εφέ» δήλωσε ο Μορίς Πάτελ του τμήματος Μέσων και Ψυχαγωγίας στην Autodesk.

Περισσότερα...Κάποιος συνάδελφος σας δείχνει στην οθόνη του υπολογιστή του ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο και αποκαλύπτει πολύ «προσωπικές στιγμές» γνωστής ηθοποιού. Φυσικά του ζητάτε να το αντιγράψετε και εκείνος πρόθυμα σας δίνει ένα USΒ (οι μικρές φορητές συσκευές αποθήκευσης αρχείων) για να το περάσετε στον υπολογιστή σας.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 79 επισκέπτες και κανένα μέλος