Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Ο Alex, είναι ένας νέος φορητός υπολογιστής, με απλουστευμένες λειτουργίες, που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην αγορά σύντομα, λύνοντας τα χέρια στους «ερασιτέχνες» χρήστες της τεχνολογίας.

Βασισμένο στο λειτουργικό σύστημα Linux, το laptop, βγαίνει με πιο απλές στη χρήση λειτουργίες, που αφορούν, μεταξύ άλλων, στα e-mail, την αναζήτηση στο διαδίκτυο, την επεξεργασία εικόνων και το λογισμικό τύπου office.

Περισσότερα...Ένα νέο τρανζίστορ παρουσίασε η ΙΒΜ πάνω στο οποίο μπορούν να βασιστούν νέοι επεξεργαστές. Το υλικό που χρησιμοποίησε για την κατασκευή του είναι το γραφένιο, το οποίος είναι θεωρητικά σε θέση να δώσει ταχύτητες που θα φτάνουν μέχρι και τα 100 GHz!

Το γραφένιο ανακαλύφθηκε πριν 5 χρόνια περίπου, αποτελείται από άτομα άνθρακα  , και αναμένεται να αντικαταστήσει το πυρίτιο  που μέχρι τώρα είναι το υλικό με το οποίο κατασκευάζονται οι επεξεργαστές.

Περισσότερα...Μια αμερικανική οργάνωση υπεράσπισης των ελευθεριών του κοινού, η EPIC, κατέθεσε μήνυση κατά της διαδικτυακής εταιρείας Google εξαιτίας της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης "Buzz" που η Google πρόσθεσε πρόσφατα στην υπηρεσία ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου και για την οποία έχει δεχθεί πολλές επικρίσεις.

Η EPIC "ζήτησε από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) να ανοίξει έρευνα για το Google Buzz", όπως μπορεί κανείς να διαβάσει στον ιστότοπο της.

Περισσότερα...Πρωτοπορώντας στη μάχη των social networking ιστσελίδων, το Facebook δημιουργεί μία νέα έκδοση με την ονομασία Facebook Zero, μια πιο απλουστευμένη έκδοση της υπηρεσίας, ειδικά σχεδιασμένη για κινητά και φορητές συσκευές. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν περιλαμβάνει άπειρες φωτογραφίες και ενημερώσεις σε πλούσια μορφή, αλλά μόνο κείμενο με τα βασικά updates και τις σημαντικότερες πληροφορίες.

Περισσότερα...Είναι γεγονός ότι το τελευταίο έτος, μεγάλη έκταση έχει πάρει στην Ελληνική αγορά το φαινόμενο της διαμαρτυρίας καταναλωτών για χρεώσεις σε πενταψήφιους κωδικούς αυξημένης χρέωσης, τους οποίους εντοπίζουν στους λογαριασμούς τους κινητής τηλεφωνίας. Στους σύντομους αυτούς κωδικούς παρέχονται υπηρεσίες περιεχομένου (π.χ. ringtones, games κλπ) οι οποίες λειτουργούν με συνδρομή και χρεώνονται με τη λήψη του SMS.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 97 επισκέπτες και κανένα μέλος