Η/Υ / Πολυμέσα

Περισσότερα...Η νέα έκδοση της πασίγνωστης εφαρμογής μTorrent έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της και είναι διαθέσιμη για λήψη από την ιστοσελίδα του δημιουργού. Οι αλλαγές που έχουν γίνει στην έκδοση έγιναν με σκοπό τη διόρθωση κάποιων bugs, την υποστήριξη για UDP και την υποστήριξη bandwidth regulation.

Το τελευταίο χαρακτηριστικό είναι ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή και η πιο βασική αφού βοηθάει στο να μην δεσμεύει η εφαρμογή όλο το bandwidth της γραμμής. Έτσι οι χρήστες του μTorrent θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν και άνεση πλοήγηση χωρίς κολλήματα στο διαδίκτυο ενώ κάνουν λήψη των αγαπημένων τους αρχείων.

Περισσότερα...Και το όνομα αυτού iPad: Ο τελευταίος νεωτερισμός της Apple είναι πράγματι ένας υπολογιστής ταμπλέτα, κατάλληλος για σερφάρισμα, ταινίες, παιχνίδια, ακόμα και για την ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων.

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε το 2010 με ένα πραγματικά επαναστατικό και μαγικό προϊόν» είπε το αφεντικό της Apple Στιβ Τζομπς, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο κατάμεστο Κέντρο Γιέρμπα Μπουένα του Σαν Φρανσίσκο.

Περισσότερα...Η ύπαρξη της Ελληνικής έκδοσης του δημοφιλούς Hotmail, είναι πλέον γεγονός. Το hotmail.gr έχει ήδη  ανακοινωθεί από τη Microsoft οπότε και οι Έλληνες χρήστες είναι ικανοί από δω και στο εξής να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο hotmail.gr, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτόν όσους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιθυμούν, έχοντας μόνο έναν κωδικό για όλους τους λογαριασμούς.

Περισσότερα...Δωρεάν διατίθεται πλέον το λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα Symbian. Προγραμματιστές και κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων θα μπορούν από τώρα να παρέμβουν στον πηγαίο κώδικά του με σκοπό την τροποποίησή του και την προσαρμογή του ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Περισσότερα...Με το σάλο που δημιουργήθηκε τον τελευταίο καιρό για τη συλλογή αποδείξεων λιανικής από τα εμπορικά καταστήματα αλλά και τους ιδιώτες (ιατρούς, δικηγόρους, τεχνίτες, τεχνικούς, ταξί κ.ά.), έχουν εμφανιστεί πολλές εφαρμογές στο διαδίκτυο με σκοπό να βοηθήσουν τον κάθε Έλληνα χρήστη στην καταχώρηση των αποδείξεων αυτών με σκοπό να τον γλυτώσουν από το βάσανο του πως να τις καταχωρήσουν σωστά και να τις παραδώσουν στην εφορία. Εμείς μαζέψαμε και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις εφαρμογές αυτές εδώ.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 45 επισκέπτες και κανένα μέλος