Η/Υ / Πολυμέσα

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/firefox-logo.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/firefox-logo.jpg'

Περισσότερα...Διαθέσιμη πλέον είναι η νέα έκδοση του δημοφιλούς Firefox προς λήψη από την ιστοσελίδα της εταιρίας. Η νέα έκδοση παρουσιάζει καλύτερη μηχανή rendering και πιο ασφαλή πρόσθετα. Η έκδοση 3.6 δίνει έμφαση στην ασφάλεια, μιας και με τη πληθώρα των διαθέσιμων πρόσθετων δημιουργήθηκαν αρκετά ζητήματα στο παρελθόν.

Περισσότερα...Η Apple ανακοίνωσε την νέα έκδοση του λογισμικού Boot Camp που υποστηρίζει τα Windows 7. Με το λογισμικό αυτό, οι χρήστες Mac έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν σε ξεχωριστό partition την τελευταία έκδοση των Windows, δηλαδή την έκδοση 7.

Περισσότερα...Απαντώντας στην αντίστοιχη κίνηση της Google, η Φινλανδική εταιρία κινητής τηλεφωνίας Nokia προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία δορυφορικής πλοήγησης που μέχρι τώρα χρέωνε, με οδικούς λεπτομερείς χάρτες για 180 χώρες. Επισης, η λειτουργία φωνητικής πλοήγησης θα είναι διαθέσιμη για 74 χώρες σε 46 γλώσσες.

Περισσότερα...Η κρυπτογράφηση HTTPS διατηρεί την αλληλογραφία σας ασφαλή, καθώς αυτή μεταφέρεται μεταξύ του προγράμματος περιήγησης ιστού και των διακομιστών Gmail. Έτσι, κάποιος που έχει συνδεθεί στο δημόσιο wifi στην αγαπημένη σας καφετέρια, δεν θα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στην αλληλογραφία σας.

Περισσότερα...Συμφωνία έχει συνάψει η skype με την Κορεάτικη εταιρία LG Electronics και την Ιαπωνική Panasonic ώστε τα νέα μοντέλα τηλεοράσεών τους να έχουν ενσωματωμένη την παγκοσμίως γνωστή υπηρεσία video κλήσης μέσω του διαδικτύου.

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 107 επισκέπτες και κανένα μέλος