× Οτιδήποτε αφορά κάθε είδους τέχνη.

Νέα τεχνική στο μάρμαρο

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1125 από sasas
sasas COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Νέα τεχνική στο μάρμαρο
Μάρμαρο στο εμπόριο λέγεται κάθε διακοσμητικό πέτρωμα που μπορεί να γυαλιστεί, να γίνει δηλαδή σαν καθρέφτης. Η ιδιότητα αυτή των μαρμάρων, σε συνδυασμό με τα μοναδικά τους χρώματα εντυπωσιάζει τον κόσμο, γι' αυτό και οι περισσότεροι που τα έχουν ή που θα τα αγοράσουν, τα θέλουν όσο γίνεται πιο καλογυαλισμένα και λαμπερά. Το μάρμαρο είναι σήμερα ένα από τα ελάχιστα υλικά που μπορεί να ανακαινιστεί και να γίνει σαν καινούριο όπως και τα παλιά εντυπωσιακά μωσαϊκά.

Σε πολλούς που διαβάζετε αυτό το άρθρο, σας έρχεται στο νου η σκόνη και η ταλαιπωρία από τη διαδικασία του γυαλίσματος. Αυτό βέβαια συμβαίνει στις μεγαλύτερες ηλικίες γιατί έτσι τους μάθανε οι μάστορες της εποχή εκείνης αλλά και οι τωρινοί. Το γυάλισμα των μαρμάρων είναι μια πολύ λεπτή κατεργασία, και όταν γίνεται σε "κατοικημένα σπίτια με τα έπιπλα" πρέπει να μην υπάρχει σκόνη. Επίσης δεν είναι μόνο η σκόνη αλλά και ότι το μάρμαρο χρειάζεται μόνο νερό για να τριφτεί, ειδικά όταν πρέπει να γυαλιστεί.

Η νέα τεχνική ανέτρεψε αυτές τις δυσκολίες, αλλά και με τις μοναδικές μας τεχνικές λύσεις, με τα κατάλληλα εργαλεία και υλικά, επιτυγχάνεται το τέλειο αποτέλεσμα χωρίς σκόνη, εφόσον ανατίθεται σε τεχνίτες που διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία.

Σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση:
hrrp://www.MarmaraService.gr

Το κείμενο μας εστάλη με e-mail και αποδίδεται αυτούσιο.

Please Σύνδεση to join the conversation.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.057 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 105 επισκέπτες και κανένα μέλος